avacado_cloud مدیر استارتر عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 4277 عنوان کربلا 59 بازدید | 8 پست خنک ترین زمان چه موقعست اونجا بخای بری ؟ شخصی بری یا با کاروان بهتره ؟ چجوریه اونایی که با کاروان میرین کجا اقامت میکنین هزینه اش چجوری در میاد خورد و خوراک همه چیش 1404/08/09 | 22:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 57999 الان هوا خوبه تا اوایل اردیبهشت تقریبا خب با کاروان راحت تره ولی من دوبار رفتم آزاد شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53883 من دو بار با کاروان رفتم یه بار تو پاییز بود فکر کنم خنک بود هتل میبرن دیگه هتل های ایرانی غذا هم میدن بهمون خود کاروان همه چیز تهیه میکنن بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
avacado_cloud مدیر استارتر عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 4277 الان هوا خوبه تا اوایل اردیبهشت تقریبا خب با کاروان راحت تره ولی من دوبار رفتم آزاد آزاد رفتی هتل گرفتی ؟ هزینش چقدره شد
avacado_cloud مدیر استارتر عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 4277 من دو بار با کاروان رفتم یه بار تو پاییز بود فکر کنم خنک بود هتل میبرن دیگه هتل های ایرانی غذا هم می ... هزینه اش چقدر شد عزیز
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53883 هزینه اش چقدر شد عزیز اون زمان من یادم نیست چند سال پیش رفتم ولی الان کاروان هارو فالو دارم از 6 تومن زمینی میبرن تا 30 تومن هوایی تقریبا سرچ کنی قیمت هاشون میاد بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 57999 آزاد رفتی هتل گرفتی ؟ هزینش چقدره شد اره هم نجف هم کربلا امسال شبی ۸۰۰ هزار تقریبا بدون غذا فقط اقامت ولی جاش خییییلی خوب بود کنار بین الحرمین شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)
yasi07 عضویت: 1404/05/10 تعداد پست: 7902 هوا این موقع از سال عالیه...همین الان عراقم، با کاروان اومدم... همه چیزشون خوب بود، راضی بودم کاملااابه نظرم با کاروان خیلییی از شخصی بهترهتنها مشکلی که داشتم با اتوبوس عراقیشون بود، یه کوچولو قدیمی و کوچیکه به نسبت .iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘