2821
2789
عنوان

گوزم تو این زندگی

400 بازدید | 51 پست

انقد که انرژیم بد شده متنفرم از همه چی از همه آدما

تو مغزم چیزای مزخرف میگذره از خودم متنفرم از همه چیز متنفرم 

نگاه آدما میکنم ازشون حالم بهم میخوره 

یه آدم حقیر عقده ای شدم 

مزخرف ترین سال عمرم بود 

مامانم باهام حرف میزنه حالم ازش بد میشه دلم میخاد فریاد بزنم 

کاشکی بمیرم

من فقط هیجده سالمه اما روانی شدم 

کاش بمیرم تا منه آدم مزخرف از این دنیا بره همه خوشحال باشن

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سگ بشاشه توی زندگیم

+++

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

مشکلت دقیقا چیه ؟

وسواس فکری 

روان داغونم 

کنترل افکارم ندارم

من یه آدم مزخرف و بی ذات و بی احساس شدم

منم ۱۸ سالمه منم همین فکرو دارم

💔😭

عزیزم حتما برو پیش روانپزشک

کارم از تراپی گذشته باید برم پیش دعا نویس💔دعا سرم افتاده حتما 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز