2777
2789
عنوان

کسی بوده بچه اش بی بی میل داده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 35893 بازدید | 63 پست
چقدر بهش میدادین یعنی جایگزین شیر اصلیش کردین؟

نه کنارشیرخودم بهش میدادم روزی سه چهاردفعه میدادم هنوزمیخواست به دکترش که گفتم دکترگفت هرچی میخوره بهش بده ولی من خیلی نمیدادم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خدایی وزن اضافه کرد وازاستپ وزنی دراومدخوب بود ولی خودش نخورد بازدکترگین اپ نوشت که طعم های مختل ...

پسر منم ۳ ماهه رو ۸ کیلو مونده. مریض میسه ۴۰۰ گرم کم میکنه دوباره ۲  ماه طول میکشه ۴۰۰ اضافه کنه .نمیدونم چه کنم زیاد مریض نشه

ممنون عزیزم منم امروز براش گرفتم آخه دخترم ضعیف بود دیوانه کرد تقریبا الان ۹ سالشه خوب شده ولی پسرم ...

بهت قول میدم پسرتم خوب بشه وزنش...برای مریض نشدم شربت ایمونایس خوبه سیستم ایمنی رو تقویت میکنه برلی اشتها هم یکم خوبه دکتربه پسرم داده بود چون نارس بود وضعیف

ممنون گلم که وقت گذاشتی خدا بچت رو حفظ کنه برات

قربونت عزیزم کاری نکردم انشالاخدادختر وپسرت رو برات حفظ کنه من خیلی وقت بود نی نی سایت نبودم الان میخوام واسه دومی اقدام کنم اومدم چندهفتس نی نی سایت

عزیزم  بیبی میل گرفتم بعد از چه مدت تاثیرشو نشون داد چند کیلو اضافه کرد؟بچتون چندسالش بود؟

یکسال ونیمش بود یک کیلو یا بیشتراضافه کرد ولی نخورد دیگه یک ماه ولی هربچه ای فرق داره