2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من

وای مگه میشه . من کلی چیز تایپ کرده بودم ‌. چرا عنوان اومده ولی متنم نیومده .چرا سایت اینقدر آشغال شده. مامان تو چیجوریه. اگه دوست داری بگو

کاشکی یه جمله بود که معجزه میکرد

خیلی زن دلسوزیه.جونش رو برا ما بچه ها میده

ولی چون منو به زور و اجبار وارد ازدواج کرد دلمو شکست

دوست دارم ازش دور باشم

هر روز تو بدبختیام یادش میفتم و هیچکاری از دستم بر نمیاد.البته نمیدونه چی میکشم!چون دوست ندارم ناراحتیش رو ببینم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

من اصلا باورم نمیشه یه مادر بتونه بد باشه بخدا تو سایت فقط میبینم

من هم خودم مادرم 

هم مادر دارم .شیش سالمم بوده بابام مرده .مادرم هم پدرر  بوده هم مادر .تاحالا یه بارم ازش بد ندیدیم 

خسته شده ادم مادرش باهاش خوب نباشه مگه ماها کیو‌ جز مادر داریم

وای مگه میشه . من کلی چیز تایپ کرده بودم ‌. چرا عنوان اومده ولی متنم نیومده .چرا سایت اینقدر آشغال ش ...

زیاد کاری به کارم نداره

یبارم پشت سرم شنیدم که میگفت ازش متنفرم و با بقیه بچهاش اوکیه و خیلی هم تعارفی

درصورتیکه کاملا مستقلم و سربار نیستم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

خیلی زن دلسوزیه.جونش رو برا ما بچه ها میدهولی چون منو به زور و اجبار وارد ازدواج کرد دلمو شکستدوست د ...

حق داری ‌ .بهت ظلم کرد ه .خود خدا گفته عقدی که دو نفر. توش راضی نباشن ‌ .اون خطبه باطله . 

حق داری ‌ .بهت ظلم کرد ه .خود خدا گفته عقدی که دو نفر. توش راضی نباشن ‌ .اون خطبه باطله .

خودش نمیدونه ظلم کرده فقط منم که ۲۰ ساله دارم میسوزم فک میکنه خوشبخت ترینم

دیگه بدون چقد خوب نقش بازی کردم.چقد همه چیو مخفی کردم

ولی دوست دارم برم یه جای دورررر که هیچکیو نبینم.چون بچگیم و جوونیم با غصه گذشت.خیلی ظلمه که خودت مسبب غمت نباشی 

من اصلا باورم نمیشه یه مادر بتونه بد باشه بخدا تو سایت فقط میبینممن هم خودم مادرم هم مادر دارم .شیش ...

مامانم آدم بد ذاتی نیست .اما خودخواه و لجباز.از اوناس که هیچی بلد نیست ولی تو هر کاری فکر می‌کنه متخصص اون موضوع.تو کار همه دخالت می‌کنه. و این باعث میشه همه ازش بدشون بیاد ‌. به فامیل های شوهرش که بهش بدی کردن بیشتر اهمیت میده تا بچه هاش.اصلا ویژگی های مادرا رو نداره. غذا خوردن ما .اینکه به موقع غذا درست کنه .و خونه تمیزی داشته باشه به یه ورشه. همیشه خدا ما خونه رو تمیز مکنیم. و عیدا هیچ وقت خونه تکونی نکرده .اگه منو و خواهرم نکنیم .بازم نمیکنه.  تیپش عین فقیراس ‌ تو خیابون بار ها با گدا اشتباش گرفتن. در این حد .

زیاد کاری به کارم ندارهیبارم پشت سرم شنیدم که میگفت ازش متنفرم و با بقیه بچهاش اوکیه و خیلی هم تعارف ...

دعا کن منم مستقل شم .خدای دیگران در حق آدم قبول میشه 

مشکل شوهرت چیه.

مشکلی هم نداشته باشه

انتخاب من نیست

زندگیم متوسطه.خوبه خداروشکر

ولی رضایت کامل نه

درکت میکنم عزیزم واقعا باعث خجالته ولی باهاش حرف بزنید شاید دزست بشه

نه بابا. . روانپزشک بردیمش در صورتی که همه بچه ها میرفتیم  پیش اون روانپزشک. برگشت گفت شماها روانی هستین .من سالمم.  اصلا درست بشو نیست .حتی کلاس ورزش ثبت نام کردیم .ول کرد.خودش مریض .ما رو هم مریض کرده .من هیچ وقت نمیبخشمش .هیچ وقت .من یه نقص تو صورتم دارم .منو تو بچگی تا همین چند سال پیش  حتی، تو عصبانیت با اون نقص صدا میکرد.