2777
2789
عنوان

فازتون چیه جدا😐

164 بازدید | 9 پست

هرکس هر تاپیکی بزنه یه نفر حتما هست که بگه سطح دغدغه:) یا کاش دغدغه منم این بود😐بسه دیگه فهمیدیم جدا😐

طرف تاپیک بزنه دارم میمیرم سرطان دارم ایا معجزه رخ میده؟ میاد نفر اول مینویسه سطح دغدغه فقط😐😐😐

- م‍‌ن دی‍‌گ ح‍‌ت‍‌ی ح‍‌ال روح‍‌ی خ‍‌دم‍‌م درک ن‍‌م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م :)❤️‍🩹💯

معمولا،میگن یام برمیگردن‌میگن‌چیشد،ک اینقدبامااحساس راحتی کردی،ینی رسماً ادموپشیمون‌میکنن بابا،یاجواب بده یانده،این مزخرفات چیه 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معمولا،میگن یام برمیگردن‌میگن‌چیشد،ک اینقدبامااحساس راحتی کردی،ینی رسماً ادموپشیمون‌میکنن بابا،یاجوا ...

نی نی سایت همینه یعنی بعضی از کاربراش واقعا بدرد نخور شدن 

اینجا رو نباید جدی گرفت 

شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”

دقیقا دیروز تاپیک زدم مدرسمون موافقت کرد کل کلاسمون بریم شلمچهبعد به نفر کامنت گذاشته: سطح دغدغه تو ...

😂😂😂🤣🤣

- م‍‌ن دی‍‌گ ح‍‌ت‍‌ی ح‍‌ال روح‍‌ی خ‍‌دم‍‌م درک ن‍‌م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م :)❤️‍🩹💯