2777
2789
عنوان

شده حس کنین زندگیتون خیلی تاریکه

214 بازدید | 14 پست

من واقعا دیگه خسته شدم 

حتی نای اعتراض به چیزی هم ندارم 

هیچکسم ندارم باهاش صحبت کنم 🫠🫠

شده حس کنین دیگه هیچی حالتونو خوب نمیکنه؟

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

آره ولی خب گذشت و خیلی بهتر شدمچرا همچین حسی داری؟

هیچی داره درست پیش نمیره

دوستم میگه وقتی به جایی رسیدی که دیگه فکر کردی هیچی درست نمیشه خدا بعدش واست قشنگ چیده

فقط به امید این زندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسرده شدی 😐

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

خودم حس میکنم در معرضشمنمیدونم دارم یا نه

اولا خودت حس میکنی وقتی هیچی حالتو خوب نکنه یعنی افسرده ای و برو ی دکتر یا مشاوره حالت بهتر میشه

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

هیچی داره درست پیش نمیرهدوستم میگه وقتی به جایی رسیدی که دیگه فکر کردی هیچی درست نمیشه خدا بعدش واست ...

درست میشه مطمئن باش

ادامه بده

میدونم سخته ولی زندگی میتونه خیلی بهتر و قشنگ تر بشه

اولا خودت حس میکنی وقتی هیچی حالتو خوب نکنه یعنی افسرده ای و برو ی دکتر یا مشاوره حالت بهتر میشه

احتمالا

درست میشه مطمئن باشادامه بدهمیدونم سخته ولی زندگی میتونه خیلی بهتر و قشنگ تر بشه

خیلی سخته و توانشو ندارم دیگه

خیلی سخته و توانشو ندارم دیگه

خب عزیزم چون انتخابت غلط بوده خیلی هم غلط 

من هم یه پسر دارم کلاس اولی تازه تخصصم رو گرفتم فعلا طرحم شروع نشده اما با این وجود از وقتی پسرم کلاس اول رفته اونقدر فشار رومه که گاهی اشکم در میاد چه برسه شما که هم بچه ی خودت نیست هم سنت کمه هم مهم‌تر از همه الان فکر کنم در آستانه علوم پایه باشی یا دوره فیزیوپات که هردو واقعن سنگینه

فقط با توجه به تایپیکای قبل بهت توصیه میکنم خیلیییی خیلیییی سفت و سخت جلوی بارداریت رو بگیر چون شک ندارم همسرت میدونه که تا دو سه سال آینده که تب عشق شما فروکش میکنه و مشکلات و سختی های آریو چند برابر میشه ، به عمد جلوگیری نکنه تا با باردار شدن شما، شما پایبند زندگی بشی، البته من ازدواجت رو با توجه به خصوصیاتی که از همسرت گفتی ایده آال میدونم البته بدون بچه متاسفانه با بزرگ شدن بچه مشکلات هم بیشتر میشه

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

خب عزیزم چون انتخابت غلط بوده خیلی هم غلط من هم یه پسر دارم کلاس اولی تازه تخصصم رو گرفتم فعلا طرحم ...

مرسی عزیزم از نظر کاملتون محبت کردین🫠

بله من فیزیوپاتم ولی خب برخلاف چیزی که از دور به نظر میرسه تنها موردی که باعث میشه به این دنیا وصل بمونم همسرمه 

یعنی اگه بابکم نبود دیگه هیچی رسما دلیلی نداشتم برای ادامه 

ولی قبول دارم زندگی پرچالشی رو انتخاب کردم 🫠🫠

برای بارداری هم فکر نمیکنم شوهرم انقدر ظالمانه فکر کنه ولی مرسی که گفتین حتما حواسمو بیشتر جمع مبکنم🫠

چرا خبفشار درسی و کاری داری؟

کار که دیگه نه سرکار نرفتم

فشار درسی هم همیشه بوده ولی مدرسه رفتن بچه فکر کنم باعث شد دیگه وجودم فشرده بشه از شدت فشار

کار که دیگه نه سرکار نرفتمفشار درسی هم همیشه بوده ولی مدرسه رفتن بچه فکر کنم باعث شد دیگه وجودم فشرد ...

بهت حق میدم دخترم کلاس اول بود و من باردار بودم سر کار هم میرفتم خیلی خسته میشدم ولی گذشت پسرتون کلاس دوم که بره یکم اوضاع بهتر و کم فشارتر میشه 

از پرستار یا معلم خصوصی استفاده کن وقتی میری دانشگاه کسی رو بیار که هم نگهش داره و هم درس و مشقش رو پیگیری کنه 

انتخابت اصلا اشتباه نبوده و نیست فقط به این فکر کن همه این فشارها همیشگی نیست و یکی دو سال  دیگه پسرتون بزرگ میشه و خودش از پس خودش برمیاد 

امیدوارم بهترین مادر برای پسر گلتون باشین همونطور که مشخصه هستین 

بهت حق میدم دخترم کلاس اول بود و من باردار بودم سر کار هم میرفتم خیلی خسته میشدم ولی گذشت پسرتون کلا ...

مرسی از دلگرمیاتون

بله احتمالا همین کارو بکنم 🥲 انشالله