2777
2789
عنوان

ینی یکی نیست بیاد

76 بازدید | 2 پست

سلام دوستان . دیروز رفتم داروخونه قرص ویتامین بخرم قرص مد نظرمو نداشتن . خانمه یه قرص دیگا بهم داد منم نگا نکردم الان دیدم قرص پرفکت آقایون هست ، خانمه میدونست برا خودم میخواما ، به نظرتون خانما هم میشه استفاده کنه ؟ چیکار کنم

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . ❤ خالق مهربانم ممنونم که پاییز را آفریدی . لابلای برگ های رنگارنگ پاییزی گم شده ام و غصه هایم را به فراموشی سپردم .❤  میدونم هستی همیشه هستی ، گاهی تو روزمرگی های زندگیم فراموشت کردم ، یا تو دغدغه های زندگیم به یادت نبودم ، شایدم زمانی بوده که بهت پشت کردم ، اما تو همیشه حواست بهم بوده و بهم لبخند زدی ، منتظر بودی تا از خودت بخوام هر آنچه را که از غیر طلب میکنم ، دستامو گرفتی و تنهام نذاشتی . خدای عزیزم دوستت دارم .  

با عرض سلام. معمولا قرص‌های مولتی‌ویتامین بین خام‌ها و آقایان تفاوت دارن که هورمون‌ها یا دوزهای مورد نیاز مخصوص به خانم‌ها رو تامین کنند. اگر یک ویتامین خاص هست و دوز مصرفی خودتون رو می‌دونید، تفاوتی نداره و می‌تونید مصرف کنید. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.