دخترمهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4777 عنوان درس خوندن 96 بازدید | 13 پست تو خونه بهتره یا کتابخونه؟ مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه.... 1404/08/09 | 20:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترمهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4777 هردو خوبه هر وقت خسته شدی برو کتابخونه منم تو خونه خیلی افسرده و کسلمبرای همین میگم برم کتابخونه مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....
نخدندون عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 2268 آدم اگه درس خوندن بهش لذت بده رو پشت بوم هم باشه فرقی نداره بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است
مبی_وا عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 991 هر جایی که سر و صدا نباشه اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰
emma79 عضویت: 1404/06/20 تعداد پست: 2245 برا من کتابخونه همیشه بهتره در حال تلاش برای قبولی ارشد روانشناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱
دخترمهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4777 آدم اگه درس خوندن بهش لذت بده رو پشت بوم هم باشه فرقی نداره برای من لذتی نداره والادنبال یجام که تمرکز داشته باشم مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....
دخترمهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4777 هر جایی که سر و صدا نباشه خب پس کتابخونه بهترهمیدونی من تنها مشکلم اینه نمیتونم رو صندلی و میز بشینم درس خوندنی🥲😂💔حتما باید عین مار زخمی رو زمین دراز بکشم💔واسه همین دو دلم بین کتابخونه و خونه مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....
دخترمهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4777 برا من کتابخونه همیشه بهتره پس منم میرم کتابخونه مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....
مبی_وا عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 991 خب پس کتابخونه بهترهمیدونی من تنها مشکلم اینه نمیتونم رو صندلی و میز بشینم درس خوندنی🥲😂💔حتما باید ... تو چقددد. منییییی ببین من رو شکمم می خوابم از مشاورم پرسیدم گف دیگه تکرارش نکن اخه اخوی🩴👺🥲🤣 اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰
دخترمهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4777 تو چقددد. منییییی ببین من رو شکمم می خوابم از مشاورم پرسیدم گف دیگه تکرارش نکن اخه اخوی🩴👺🥲🤣 منم دقیقاااا اینطوریم😂وای اصلا تمرکزی که تو این مدلی درس خوندن دارم هیچجور دیگه ای ندارم😂💔 مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....
نخدندون عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 2268 برای من لذتی نداره والادنبال یجام که تمرکز داشته باشم چرا درس میخونید پس؟ بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است
دخترمهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4777 چرا درس میخونید پس؟ کنکور.. مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....
مبی_وا عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 991 منم دقیقاااا اینطوریم😂وای اصلا تمرکزی که تو این مدلی درس خوندن دارم هیچجور دیگه ای ندارم😂💔 منم همینم ولی خب این شیوه ی خوندن اشتباهه اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰