ونزدی_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 2318 عنوان از چ سنی تنها رفتین برای کارای اداری اینا 65 بازدید | 9 پست من ۱۸ سالمه میخوام برم برای گواهینامه مامانم گف نمیتونه باهام بیاد بابامم قراره تنها برم 😬 تازه اضطراب اجتماعی هم دارم زندگی میگن برای زنده هاست اما... 1404/08/09 | 20:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ونزدی_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 2318 خیلی حس بدیه کسی نیس ک باهاش بری زندگی میگن برای زنده هاست اما...
kimolika عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 7705 فردای ۱۸ سالگی رفتم آزمایش خون برای گواهینامه ❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️
ونزدی_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 2318 فردای ۱۸ سالگی رفتم آزمایش خون برای گواهینامه تنها بودی؟ راهش دور بود؟ زندگی میگن برای زنده هاست اما...
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 5876 منم ۱۸ماز ۱۴اینا خودم میرفتم کلا کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
kimolika عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 7705 تنها بودی؟ راهش دور بود؟ اره تنها بودمکلا ۲_۳ ساعت بیرون بودمچندبار بری تنها بیرون دیگه دلت نمیخواد با کسی بری ❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️
ونزدی_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 2318 منم ۱۸ماز ۱۴اینا خودم میرفتم کلا من از ۱۴ تنها مسافت طولانی میرفتم ولی کار اداری نههخ زندگی میگن برای زنده هاست اما...
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 5876 من از ۱۴ تنها مسافت طولانی میرفتم ولی کار اداری نههخ من کلا کارام گردن خودم بوددندون پزشکی و دکتر و... کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
ونزدی_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 2318 من کلا کارام گردن خودم بوددندون پزشکی و دکتر و... چرا؟ نه در این حد نبودم مامانم میومد باهام زندگی میگن برای زنده هاست اما...
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 5876 چرا؟ نه در این حد نبودم مامانم میومد باهام کلا بابام معتقده کاراتو باید خودت انجام بدی که بتونی تو جامعه از پس خودت بربیایو جوابم داده بنظرم😂روی اعتماد بنفسم خیلی تاثیر داشت کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨