2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچوقت ب بابام نمیگفتم پول بده از بس مغرور بودم البته چیزی لازم نداشتم ک...فکر همه چیمو مامانم میکرد ولی بازم بابام لطف میکرد اما الان واقعا لازم دارم 

چیزی واسه گفتن ندارم😊
نه.جدی گفتم.300 هزار تومن کمه؟

آره ب خدا کمه 

من نمیتونم بگذرونم تازه جلو همه هم میگ هر ماه انقد میریزم ب حسابش یا همش تهدید میکنه ک دیگ اونم قطع میکنم و منت میزاره ی ماه امتحانی نداد ببینه خرجم اینجوری بیشتره یا اونجوری دید نده خودش برام خرج کنه خیلی زیاد میشه

چیزی واسه گفتن ندارم😊
آره ب خدا کمه  من نمیتونم بگذرونم تازه جلو همه هم میگ هر ماه انقد میریزم ب حسابش یا همش تهدید ...

خب خرج هر کس یجوره.ولی واسه من عالیه این مقدار کاش بتونه انقد بده...

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
من اگه انقد ماهیانه میگرفتم کلیم پس انداز میکردم.

آخه چجوری پس انداز کنم خودشون توقع دارن خونوادشم میگم تیپام خوب و تر تمیز باشه همیشه آرایش و مو همیشه مرتب و همه جا راحت خرج کنم آخه با ۳۰۰ تومن هم میشه این کارارو کرد هم پس انداز

چیزی واسه گفتن ندارم😊
آخه چجوری پس انداز کنم خودشون توقع دارن خونوادشم میگم تیپام خوب و تر تمیز باشه همیشه آرایش و مو همیش ...

گفتم گه خرج هر کس یجوره.من این خرجا رو ندارم.شما داری.پس خرج شما بالاتره به پول بیشتری احتیاج داری.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
گفتم گه خرج هر کس یجوره.من این خرجا رو ندارم.شما داری.پس خرج شما بالاتره به پول بیشتری احتیاج داری.

ایهیم این منت گذاشتن وجلو بقیه گفتنشم میسوزونتم

چیزی واسه گفتن ندارم😊