2777
2789

سلام 

دوستان عزیز، خواهشاً سمت این مدل شرکت ها نرید( اسم نمی‌برم)،پر از آدم‌های شارلاتان و دغل باز که با همه توان و زوری ک دارن و با شستشوی مغزی ب زور محصول بهتون میفروشند،چه خرید از اینا و چه بازاریابی اینا خوب نیست، اگر گیر بیفتید انگار داخل گرداب گیر افتادید، از چاله نیفتید داخل چاه،سود شرکت برای چند نفر سرشاخه و سرگروه ها است ، دوندگی و سرگردانی و پرحرفی و منت کشی از مردم و تلف شدن وقت و انرژی و هزینه مبلغ شارژ و... برای بازاریاب ها .دیدم بعضی بازاریاب هاشون سر همکارانشون هم کلاه میگذارند.

مشکلاتش: محصولات بشدت گران، محصولات کارخانه ای نگهدارنده دار و اسانس دار شیمیایی،مزاج شناسی غیر اصولی بر اساس ۴ تا ورق کاغذ ک پرینت میگیری، لایو و تماس و همایش گاه زمان اذان و هر زمانی، تجویز بر اساس اصول غربی و...

فقط محصولاتی که خودشون دارند میفروشند نه صرفا بهترین محصول برای شما،صد تا عیب و بیماری و استرس بیماری روتون میگذارند که به زور محصول بهتون بفروشند.

کاش همه شون وجدان کاری داشته باشند ،وقتی محصول ب زور براتون ثبت کنند در صورت انصراف شما لغو نمیشه و خدا کنه با لحن ترسناک توهین و تحقیر نکنند و تهدید نکنند ک توسط وکیل شرکت شکایت می‌کنیم . و...

خواهرانه میگم خواهشاً از این شرکت ها دوری کنید ،اصلا سمتش نرید که جز سرگردانی و تباه شدن وقت و پول عاقبت نداره ....

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نیوشا خودم رکب خوردم ازش بیشرفای دزد

بازاریاب عوضیش خیلی اذیتم کرد لعنتی، محصول ب زور تو‌ پاچم کرد. هنوز واریز نکرده بودم ب زور ثبت کرد . بعد گفتم نگذاشتی فکر کنم لغو کن. هی تهدید تهدید کرد با وکیل شرکت اقدام میکنم ...هی رو اعصاب بود و توهین و تحقیر میکرد.هی سر بریزم می‌گذاشت .مجبور شدم محصول ازش بخرم 

الهی این پول درد بشه تو زندگیش ...حلالش نمیکنم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نیوشا خودم رکب خوردم ازش بیشرفای دزد

کلاهبردار های شارلاتان لول پایین .