2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صبحی،صبحانه میبریم برای عروس وکاچی لبنیات هم میبریم

سه شب بعد از عروسی سه شبه میدیم به عروس(همون پاتختیه)

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

این رسم، نمادی از پیوند دوباره‌ی خانواده‌ها پس از ازدواج و احترام به روابط خانوادگی است. در ادامه جزئیات بیشتری از این سنت دلنشین را می‌خوانی:

🌸 جزئیات مراسم هفته‌برارون

- زمان برگزاری: حدود یک هفته پس از مراسم اصلی عروسی.

- مکان: خانه پدری عروس و خانه داماد.

- مراحل اصلی:

- بازگشت عروس به خانه پدری: برای نخستین‌بار پس از ازدواج، عروس به خانه‌ی پدر و مادرش می‌رود تا دیداری تازه کند.

- مهمانی خانواده‌ی عروس در خانه‌ی داماد: خانواده‌ی عروس با کلوچه، حلوا و شیرینی به خانه‌ی داماد می‌روند و مهمان دخترشان می‌شوند.

(هفته بِرارون اسمشه)

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

خوشبختم من تاحالا خوزستانی ندیده بودم و درمورد جهازتون چطور با عروسه یا با داماد

همچنین گلم ۴قلم از جهیزیه پای داماده،تلوزیون،مبل،سرویس خواب و میزنهارخوری

خوبه درستش همینه براما ۵ یا ۶ قلمه یسری وسایل برقی و سنگین و دوماد میخره

فکر کنم سرویس خواب پای عروسه،یخچال فریزر داماد میگیره