2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصالتا مال کرجید؟

بله تقریبا آداب و رسوم خاصی نداریم هر خانواده بستگی به سطح مالی یا مذهبی بودنش مراسم میگیره رسم و رسومات اضافه ای نداریم 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

صبحی،صبحانه میبریم برای عروس وکاچی لبنیات هم میبریم

سه شب بعد از عروسی سه شبه میدیم به عروس(همون پاتختیه)

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

این رسم، نمادی از پیوند دوباره‌ی خانواده‌ها پس از ازدواج و احترام به روابط خانوادگی است. در ادامه جزئیات بیشتری از این سنت دلنشین را می‌خوانی:

🌸 جزئیات مراسم هفته‌برارون

- زمان برگزاری: حدود یک هفته پس از مراسم اصلی عروسی.

- مکان: خانه پدری عروس و خانه داماد.

- مراحل اصلی:

- بازگشت عروس به خانه پدری: برای نخستین‌بار پس از ازدواج، عروس به خانه‌ی پدر و مادرش می‌رود تا دیداری تازه کند.

- مهمانی خانواده‌ی عروس در خانه‌ی داماد: خانواده‌ی عروس با کلوچه، حلوا و شیرینی به خانه‌ی داماد می‌روند و مهمان دخترشان می‌شوند.

(هفته بِرارون اسمشه)

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

خوشبختم من تاحالا خوزستانی ندیده بودم و درمورد جهازتون چطور با عروسه یا با داماد

همچنین گلم ۴قلم از جهیزیه پای داماده،تلوزیون،مبل،سرویس خواب و میزنهارخوری

خوبه درستش همینه براما ۵ یا ۶ قلمه یسری وسایل برقی و سنگین و دوماد میخره

فکر کنم سرویس خواب پای عروسه،یخچال فریزر داماد میگیره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز