2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

4 تا زنو که حالا یکم نادیده بگیریم که نمیشه نادیده گرفت ولییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی 32 تا بچه ؟ 

من هرگز کسی را از زندگی‌ ام حذف نکردم !همه آنها در حادثه اعتماد مردند

بزار باورنکنممممم

نرهای کثیف درخواست ندین🤮🤢 متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

4 تا زنو که حالا یکم نادیده بگیریم که نمیشه نادیده گرفت ولییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ...

منم همین ۳۲ تا بچهرو باورم نمیشه

ینی از هر زنش ۸.۹ تا بچه داره😐💔

۸۵۸۰۶۵۲

منم همین ۳۲ تا بچهرو باورم نمیشهینی از هر زنش ۸.۹ تا بچه داره😐💔

مگه میخواد تیم فوتبال تشکیل بده 

من دوستم مامانش 3 تا بچه داره اینو و برادرش بودن الان امسال یدونه بچه پسر دیگه به دنیا اورده ما همش میگیم زیاده بعد اینی که میگی 32 تا بچه دارهههه 🗿💔

مگه میخواد تیم فوتبال تشکیل بده من دوستم مامانش 3 تا بچه داره اینو و برادرش بودن الان امسال یدونه بچ ...

من نمیگم

دخترخالم میگه👺

گفت از زن سومش ۹ تا بچه داره ک بچه ی زن سومش همکلاسی دخترخالمه ، میگه همون دخترش هم دوبار عقد کرده😐😂

۸۵۸۰۶۵۲

من نمیگمدخترخالم میگه👺گفت از زن سومش ۹ تا بچه داره ک بچه ی زن سومش همکلاسی دخترخالمه ، میگه همون دخ ...

اینا خانوادگی اینجورین 

مگه میشه 32 تا بچه رو تو شناسنامه اسماشونو نوشت ؟ ندیدم تاحالا واقعا 🗿

پدربزرگ پدری دوستم ۷تا زن گرفت ولی نمیدونم چندتا بچه داره 

ولی اینطوری زن میگرفت نامرد: زن دوم رو ک میگرفت زن اول رو با بچه ها از خونه بیرون میکرد .زن سوم رو ک گرفت زن دوم رو با بجه ها بیرون میکرد و اصلا کاری ب خرج و مخارج زن و بچه نداشت 

پدر دوستم از زن سوم بود و تک فرزند وقتی بزرگ شد مادرش دید بچه ش خواهر برادر نداره و تک مونده برد خونه تک تک هووها و خواهر برادر بچه شو نشونش داد گفت فک نکنی خواهر برادر نداری 

الان اینقد رابطه خوبی با خواهر برادراش داره خداروشکر 

و پدر خوبیه برا بچه هاش یعنی دیگه از این ور بوم افتاده اینقد خود گذشتگی میکنه برا زندگی بچه هاش  

من نمیگمدخترخالم میگه👺گفت از زن سومش ۹ تا بچه داره ک بچه ی زن سومش همکلاسی دخترخالمه ، میگه همون دخ ...

چندهمسری بیشتر مال قدیمه

الانم البته بعضی مناطق و  فرهنگها هنوز این کارو دارن که ترجیحشون مثلا به دست اوردن برتری جمعیتی هست که شنیدم برای پسرها از سن کم و دو تاسه تا زن میگیرن !

امام خمینی رحمت الله علیه : من با اطمینان میگویم اسلام ابرقدرتها را به خاک مذلت می نشاند ، اسلام موانع بزرگ داخل و خارج محدوده خود را یکی پس از دیگری برطرف و سنگرهای کلیدی جهان را فتح خواهد کرد.. لبیک یا خامنه ای ❤✌

اینا خانوادگی اینجورین مگه میشه 32 تا بچه رو تو شناسنامه اسماشونو نوشت ؟ ندیدم تاحالا واقعا 🗿

از ی زن نداره

وای راس میگیااا😂😂شاید دوتا شناسنانه داره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

۸۵۸۰۶۵۲