ماکس_وبر مدیر استارتر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 580 عنوان خون دماغ و خلط خونی 38 بازدید | 3 پست همش خون دماغ میشم بعدم سرفه ام میگیره خلط خونی بالا میارم برای چی میتونه باشه؟ 1404/08/09 | 19:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mari789meri عضویت: 1404/04/24 تعداد پست: 1914 محکم محکم استخون دماغتو بگیر تا دردت بگیرهسرتو بالا نبر۲ دقیقه نگه دار بعد ازاد کنسرتو پایین بگیرخیلی جوابه ببخشید کهکشان🥹 ببخشید ماه🌙🥹 ببخشید خورشید🌝ببخشید اسمان🥹 ببخشید ستاره ⭐🥹 ببخشید فضا💫☄🌓🥹 ولی اونیکه الان داره این متنو میخونه از همتون زیبا تره🙃🙃🙂🙂💜💕💖
عطرسیبببببب عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 8966 چون سرتو بالا میگیری خون میره تو حلقت با اون بالا میادچند روز روزی یک گوجه فرنگی رنده کن بذار رو فرق سرتهمون قسمتهایی برای وضو مس میکشیمب احتمال خیلی زیاد بهتر میشیاگ تو همون هفته اول بهتر شدی از گر می سرت هست و خوب میشیاگ نشد برو دکتر پیگیر شو اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ایام ب کامتون سلامتی همراهتون لبخند رو لباتون حل بشه مشکلاتون برسین ب ارزوهاتون
ماکس_وبر مدیر استارتر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 580 چون سرتو بالا میگیری خون میره تو حلقت با اون بالا میادچند روز روزی یک گوجه فرنگی رنده کن بذار رو فرق ... اتفاقا همین کارو کردم خون دماغ شدیده الان خوابیده بودم بیدار شدم دیدم تمام بالشت خون اومده