2821
2789
عنوان

جنسیت جنین

360 بازدید | 32 پست

با عرض سلام و روز بخیر 

من در هفته ی 12  بارداری رفتم سونوگرافی غربالگری پیش دکتر شاکری اونجا دکتر به من گفت که بچه به پشت خوابه و پاهاش بسته س اما احتمال 90 درصد دختره میخاستم ببینم چقدر باید به ایشون اعتماد کنم به من گفتن دورباره برم سونو ولی گفت احتمال خطای من 1 درصد هس بنظرتون باید چیکار کنم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه واقعا کارش عالی باشه پس شک چرا؟

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
گلابی  تو خواب دختره یا پسر؟

ایشالله هرچی دلت بگه همونه😍😍😍😍

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

معمولا بهترين زمان براي تشخيص جنسيت حدود هفته هاي ١٦-١٨ هستش مگر اينكه قبلش سونو بكنين و بچه هم پوزيشن خوب داشته باشه تا مشخص بشه.. فعلا صبر كنين حتما مجددا سونو انجام ميدن براتون

بچه ها این تست جنسیت جوش شیرین چقد درست از اب درمیاد لطفا اگه کسی انجام داده لرست بوده بگه 

میگن ۵۰درصد درسته