2777
2789
عنوان

ندا ، وحید، درسا

338 بازدید | 20 پست

سلام.

اسم خودم ندا. 

همسرم وحید  و دخترم درسا.

اسم پسر میخوام. 

پارسا رو انتخاب کردیم.

همسرمم میگه همون پارسا. 

اما راستس خیلی با درسا هماهنگه.

درسا و پارسا صداشون کنم با هم قاطی نمیشه 😃😃

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چرا همه نداها میخوان اسم بچه اشون با خودشون ست باشه😂

توو یه تایپیک خانومه اسمش نداس پسرش نویان شوهرش میثم دنبال اسم دختر بود 

پس کدامین نعمتهای پروردگارتان را تکذیب میکنید؟

پارسا قشنگه ولی دیگه خیلی شبیه همه درسا و سام سامیار سامین درسا و دارا درسا و سامان و....

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰
چرا همه نداها میخوان اسم بچه اشون با خودشون ست باشه😂 توو یه تایپیک خانومه اسمش نداس پسرش نویان شوه ...

😄😄😄

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

شوهر منم عاشق اسم پارسا ئه ...

به نام فامیلیش هم میاد

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
شما اسم بچت رو چی میزاری    

من ک هرچی میگم همسرم میگه نه نه 

دختر ک اصلا هیچی قبول نمیکنه 

ولی از اسم پارسا خوشش میاد 

البته من تازه میخام اقدام کنم😂😂😂

من ک هرچی میگم همسرم میگه نه نه  دختر ک اصلا هیچی قبول نمیکنه  ولی از اسم پارسا خوشش میا ...

انشاالله بسلامتی بچه بیاد اسمشم میاد  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
انشاالله بسلامتی بچه بیاد اسمشم میاد    

ممنون عزیزم 😙😙😙😙