2777
2789

بالاخره به معرف گفتم که بگو کی بوده گفت یادم نمیاد چند نفر وسط حرفامون اومدن و رفتن الان هر چی فکر میکنم چی جواب داده یادم نمیاد🤣🤣🤣🤣🤣😐😐

فقط بهش تاکید کردم گفتم اگر کسی از این کلاس منو خواست من دوست دارم آشنا بشم فقط تو کلاس ازم چیزی نپرس و اطلاعاتشو برام تو خصوصی بفرست

شمارشو گرفتم😁برم پیام بدم😅

گفت خیلیا اطلاعات تورو ازم خواستن یهو یه پسره اومد غیر مستقیم اشاره زد گفت مثلا یکیش همین 

گفت منتها تو خیییلی زبر و زرنگ و عاقلی اینا حس میکنن در حد تو نیستن😐گفتم ینی دیگه زرنگ نباشم؟گفت نه تو خودت باش راحت حرف بزن و تو گروه مشارکت کن ولی فک نکن مشکل از توئه اتفاقا برعکسه یک سره میان در مورد تو میپرسن ولی جرئت ندارن اقدام کنن فکر میکنن تو ردشون میکنی😶

یادمه یه مشاور آقا یه بار رفتم بهم میگفت خیلی زبر و زرنگ بودنتو نشون نده پسره میترسه الان حس میکنم اشتباه کردم تو کلاس خیلی فعال بودم😕نباید میفهمیدن که چقد زرنگم🤣تف تو شانس🥲

اره خنگ و عقب مونده باش پسرا دخترای عقب مونده دوست دارن..لطیف حرف بزن پسرا دخترای لطیفو دوست دارن..لاک ژل سرطان زا روی ناخنات بزار پسرا ناخن بلند دوی دارن..پس فردام برو هیکلتو صورتتو بکوب از نو بساز اخه پسرا عروسک جنسی خوشگل دوست دارن.

اگه واقعا همچین طرز فکری داری واقعا عقب مونده هستی عزیزم فاز باهوشارو بر ندار 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره خنگ و عقب مونده باش پسرا دخترای عقب مونده دوست دارن..لطیف حرف بزن پسرا دخترای لطیفو دوست دارن..ل ...

دقیقا مشکل همون فاز برداشتنه👌نباید سعی کن فاز بردارم و حس دخترای خیلی قوی رو القا کنم هر چند که اینطورم باشم

از چه نظر؟نمیدونم چی بگم

همین که میگید زرنگید و تو چشمید؟ میخواستم ببینم چه رفتاری میکنید تو محیط دانشگاه و دوستان که حتی مشاور هم بهتون گفته زرنگی و باهوش

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

همین که میگید زرنگید و تو چشمید؟ میخواستم ببینم چه رفتاری میکنید تو محیط دانشگاه و دوستان که حتی مشا ...

آها ببین من تو ارتباط با آدما خیلی کم دچار سردرگمی میشم معمولا خیلی راحت حرف میزنم و کلا آدمی نیستم که زیاد وابسته باشم معمولا مستقل تصمیم میگیرم مشاور می‌گفت چون از این نظر خیلی قوی هستی و حس بی‌نیاز بودن رو به آقایون منتقل میکنی ممکنه پسر رو بترسونی و پیش خودش بگه این اصن احتياجی به تکیه‌گاهی مث مرد تو زندگیش نداره و بعدا هم منو هیچی حساب نمیکنه در حالی که اتفاقا اینطوری نیستم🥲

من معمولا خیلی با اعتماد بنفس حرفمو میزنم و دلایل زیادی هم برای حرفام دارم راحت سوال و جواب میکنم و اکثرا ذهنم آماده‌ی بحثه

از این نظر تو چشمم

خب این خصوصیات شما عالیه، مطالعه زیاد دارید؟

هم تا حدی مطالعه دارم هم خیلی اهل تحلیل و تفکرم و ذهنمو سعی میکنم باز نگه دارم و اینکه خیلی اهل معاشرت هستم و از تجربیات دیگران بهره‌گیری میکنم 

البته اینکه حاضر جواب هستم و مسلط حرف میزنم ذاتیه😁من فقط روی دایره ی لغاتم خیلی کار کردم که بتونم مفاهیم رو اون طور که واقعا مد نظرمه منتقل کنم

هم تا حدی مطالعه دارم هم خیلی اهل تحلیل و تفکرم و ذهنمو سعی میکنم باز نگه دارم و اینکه خیلی اهل معاش ...

موفق باشی انشاالله 

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی