من ۶ جلسه کلاسم تموم شد هنور ماشینو خاموش میکنم ولی بقیه چیزارو بلدم تقریبا 🥲😂
از گاز دادن نترس
گاز بدی خاموش نمیشه
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
یه تاپیک بزن کی بار اول قبول نشده ده برابر این تاپیک برات پست میزارن 😂
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
مثلا میگه خیلی خوب رفتی آفرین دور بزن بریم پایین بعد خطوط ممتد باشه حواست نباشه بهش نگی میندازه یا در آموزشگاه میگه پارک کن پل باشه میندازه موقع پیاده شدن از جلوی ماشین ردشی میندازه وگرنه الکیم نیست خیلی چیزای انحرافی میگه تا بیوفتی😂😂
فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید
اره اونکه زیاده میخواستم انگیزه بگیرم برا بار اول😂😂
امیدارم که قبول شی ولی نشدی هم فدای سرت
من خودم دوبار اول که رفتم اصلا هیچییی بلد نبودم هنوز
بعدش هم که گواهینامه گرفتم یه ۸..۹ ماهی گوشه اتاق داشت خاک میخورد
تازه دو سه ماه پیش شروع کردم تمرین کردن و نشستن