رفتم کلاس صبح خوب بود، ۱۷سالمه و تنهایی هم رفتم، با مترو همیشه همینم، بعد بعدش رفتم پارک لاله، پسر بچه اصرار کرد گل بخرم 7تا گل رز یکم عالی نبود ولی معمولی بود داد85،، بگذریم، مدتی دلمم گل میخاست، آقایی ندارم خوشحالم کنه با یه شاخه گل،، بعد دوساعت تو پارک بودم پیاده روی کردم واسه سلامتیم و روحیم، هوام عالیه گرم و خنکه.. خوب بود راضیم ولی یاد نداشته هام میفتادم بغض میکردم مثلا یه موتور خوب، چون تاحالا جلو نشستم، زنا دارن چه موتور هایی، یا کفشم 1تومنه دلم کفش10تومنی نایکی اصل میخاد مث بقیه، خلاصه بغض کردم، هیچکسم نیومد بپرسه حالت خوبه یا ن، بعد میگم یروزی میشه تاپیک بزنم منم ی آقایی دارم و دیگه تنها نیستم و همجا با اون میرم حتی کلاس دوتایی و این بغضا تموم میشن به موتور میرسم؟(شمام ازین مشکلات ک باعث گریه بشن و درست شدنش زمان ببره و واستون واقعا ناراحتی بیاره دارین یا فقط منم؟ انشاالله ک نداشته باشید ولی سوال شد لطفا بگین دلداری بدین ممنونم
🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
عزیزم اینکه خواه ناخواه خودت رو با همسن و سالات و آدمایی که ظاهر زندگی زیبایی دارند مقایسه کنی خیلی بدیهیع اما یچیزیو فراموش نکن تو تازه ۱۷ سالته و هنوز اول راهی اگر درست رو بخونی و بتونی موقعیت اجتماعیت رو بالا ببری و بری یه دانشگاه و رشته ی خوب قطعاً موقعیت و شانس بیشتری داری و گیتونی پولی برای رسیدن به خواستههات هم بدست بیاری حواست بدشه این مقایسه کردن ها باعث نشن از نسیر اصلی منحرف بشی