2777
2789
عنوان

عروسیم بدترین روزای زندگیم بود

455 بازدید | 27 پست

دلم نمیخواد حتی به اون روزا فکر کنم. 

با شوهرم دوست بودیم خونواده هیچ کدوم راضی نبودن. 

تنها پاشدیم رفتیم بازار برا خرید عقد. یه جوری بغض کرده بودم که حس میکردم گلوم باد کرده قلبم درد میکرد هر لحظه حس میکردم الان سکته میکنم.

همه بهمون تبریک میگفتن به جز خونوادم. مادرم گفته بود که به من ربطی نداره اصلا. 

خلاصه رفتیم سرویس طلا و اینا خریدیم تو مغازه انگار من عزادار بودم. هیچ وقت یادم نمیره زرگر بهم گفت چرا اینجوری هستی؟ الکی یه لبخند زورکی زدم گفتم عروسیمه استرس دارم. 

خلاصه اون روز تحمل کردم شبش رسیدم خونه تا صبح گریه کردم. 

مادرم که وجود نداشت ولی هر موقع منو گیر میاورد بهم میگفت فلانی رو ببین چه ازدواجی کرده. خاک تو سرت با این انتخابت. 

دلیلش هم این بود که من با شوهرم جفتمون کار کرده بودیم خونه و ماشین خریده بودیم. مامانم انتظار داشت من اصلا کار نکنم بشینم تو خونه یه نفر بیاد منو ببره همه چی برام بخره. 

اصلا از ذهنم اون روزا پاک نمیشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۳ سال و نیمه ازدواج کردم و هنوز یدونه عکس از عکسسای عروسیمو ندارم ک رفتیم آتلیه

عروسی من از یه جشن تولد هم کوچیکتر بود و سرد

و خیلی غصه دار بودم کسی نیومد

ولی خداروشکر من و شوهرم همو خیلی دوس داریم

بیخیال بقیه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
الان زندگیتون چطوره؟ مادرت هنوز به حرفش واقفه؟

خودم خیلی خوشبختم یه جوری که هر موقع از کارایی که همسرم برام میکنه اینجا مینویسم میگن دروغ میگی رویا پردازی میکنی. 

مادرم نمیدونم چی تو دلش میگذره ولی اصلا حق دخالت نمیدم بهشون دیگه 

خوبه عروسی گرفتی سرویسی گرفتی من که هیچی نبود...برای عقدم یه کیک بگی نخریدن انقدر خسیس و گدا بودن

بخدا اون عروسی و سرویس انگار سیرک بودن برام. فقط راه انداخته بودیم که شر حرف مردم کم بشه و بقیه نگن حق با پدر مادر دختر بود. وگرنه اصلا نمیخواستم من. ما زندگیمونو خیلی وقت بود شروع کرده بودیم فقط رسمی کردیم رابطمونو که همه بفهمن. اصلا نه عروسیم خوش گذشت نه سرویس طلاهام به چشمم میاد نه ازشون استفاده میکنم

منم ۳ سال و نیمه ازدواج کردم و هنوز یدونه عکس از عکسسای عروسیمو ندارم ک رفتیم آتلیهعروسی من از یه جش ...

چرا عکسا رو نگرفتی؟ چرا کسی نیومد؟ ای کاش میرفتید مسافرت با پول اون عروسی 

خودم خیلی خوشبختم یه جوری که هر موقع از کارایی که همسرم برام میکنه اینجا مینویسم میگن دروغ میگی رویا ...

ببین تو دنیا فقط همسرت برات میمونه مادرم چی گف و اینارو ولکن یکاری کن همه حسرت زندگیتو بخورند 

خودم خیلی خوشبختم یه جوری که هر موقع از کارایی که همسرم برام میکنه اینجا مینویسم میگن دروغ میگی رویا ...

خدا رو شکر 

مطمئنم خانم عاقل و فهمیده ای هستی اجازه نده زندگیتو بهم بریزن 

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺