2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا شما بذار چند سال دوست بمونن، بعد راهنمایی بخواه واسه ازدواجشون 

بعد هم اینکه اونا تصمیم بگیرن ازدواج کنن، ازدواج میکنن. کاری به نظر شما و راهنمایی بقیه ندارن

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

خب مبارکه

یه چیز دیگه دختره خیلی چیزا از خانواده مون نمیدونه داداشم میگه بزار تا چند ماه دیگه شاید خودش پشیمون شد اگه نشد بهش میگم ولی من میگم الان بکو ممکنه چند ماه بعد دلخور بشه ازت 

آخه دختره هنوز وضعیت مالی خانواده‌ ما رو درک نکرده ...داداشم خوشتیپ و لباس خوب میپوشه فک می‌کنه همم ...

حالا یه کم با هم آشنا شن متوجه میشن

الان نمیخواد بزنی تو ذوق داداشت 

فقط بهش بگو داداش تلاش کن که وضع مالیت خیلی خوب بشه تا بتونیم بریم خواستگاری

ضمنا دانشجوی پزشکی بودن صد در صد نشان از پولدار بودن نیست...

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
فکر نکنم خانوادشاجازه بدنچون من الان توی موقعیت اون دختره م و خانوادم شدیدا مخالفت کردن

ببین یه دختره از کلمه پولدار فراترن ، حالا با یه پسره نامزدی کرده چطور بگم نمی‌دونم پسره درگاه خدا چیکار کرده که داماد اونا شده وضعیت مالی پسر نرمال

حالا یه کم با هم آشنا شن متوجه میشنالان نمیخواد بزنی تو ذوقت داداشت فقط بهش بگو داداش تلاش کن که وضع ...

دختره زیاد درباره خانواده مون نمی دونه من بهش میگم از مشکلاتمون بگو از الان که بدونه ...میگه نه الان موقعش نیست