2821
2789
عنوان

چقدر زن ستیزید

100 بازدید | 12 پست

حالم بهم خورد واقعا یک فکری به حال خودتون کنید ابله های زن ستیز من دستم  به شماها نرسه 

از خشتک مردها مثل پژمان جمشیدی همینطور آویزون باشید خودشیرینی کنید ببینیم چی گیرتون میاد 

آب و برق را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند اتوبوس را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند دلخوش به این مقدار نباشید. شما را به مقام انسانیت میرسانیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا واقعا

حالا میگیم جریان جمشیدی هنوز اثبات کامل نشده حکم صادر نشده اوکی طرفداری میکنن

ولی بارها بارها بارها دیدم طرف اومده جریان تعرض یا تجاوز که برای خودش یا نزدیکانش پیش اومده گفته اینجا بعد باز هم پاچه خواری مردا رو میکنن

کلا تو همه مسایل 

طرف شوهرش زن صیغه کرده میگه همینه که هس، طرف میگه زیاد گیر میدادی حتما کم گذاشتی شوهرو فراری دادی جذاب باش س..سی باش لوندی کن سکوت کن تا عن‌آقا برگرده 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

تو زن ستیزی بعضی از نی نی سایتی ها شکی نیستولی این داستان پ ج کلا مشکوک میزنه

نمیزنه نتزس از شما بخاری بلند نمیشه کسی نمیخواد حواس شما رو پرت کنه مثلا حواستون بود چیکار کردید

آب و برق را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند اتوبوس را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند دلخوش به این مقدار نباشید. شما را به مقام انسانیت میرسانیم

تو بقیه کشور ها مده که طرف با رضایت خودش میره خونه طرف بعدش که تموم شد شکایت میکنه و از طرف پول میگی ...

عزیزم اینجا ایرانه نه کشور های دیگه پزشک قانونی هم فرق تجاوز و رابطه ساده رو میدونع نمیخواد شما باهوش باشی