2777
2789

و مردم رو بخاطر چیزهایی که دست خودشون نبوده تحقیر نکنید من تاپیک قبلی گفتم قد بلندا از نظر من جذابن یکی گفت نه نردبونن بعدشم یکی گفت قد کوتاه ها بدرد پاک کردن توالت میخورن واقعا خجالت نمیکشید؟؟؟ شما تو کدوم طویله ای بزرگ شدین که این حرفا رو میزنید 

آدما همه جوره قشنگن زیبایی های خودشون دارن دختر قد کوتاه جذاب داریم قد بلند جذاب هم داریم  قد و قیافه هیشکی رو نباید مسخره کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما خودتم که قد کوتاه ها رو دیس کردی تو اون تاپیکت... حالا چون خودت قدت کوتاهه دلیل نمیشه که بقیه اونا ناراحت نشن و جوابتو ندن

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

تاپیک قبلی میخواستم بگم 

حقیقتش اینه زیبایی سلیقه ای هست ممکنه من در کشور خودم چهره معمولی به حساب بیام و در کشور دیگه زیبا چون معیار ها متفاوته

قرار نیست همه مشابه هم باشیم زیبایی به همین یونیک بودنه همه ارزشمندیم اصلا خدا آدم زشت نیافریده 

قرار هم نیست برای بالا بردن ارزش خودمون ارزش دیگری رو زیر سوال ببریم اصلا صورت زیبایی نداره

عزیزم کجا دیس کردم ؟؟ نظر خودمو گفتم بدون توهین

عزیزم نباید برای بالا بردن یه عده ، عده دیگری رو بیاری پایین جملات اخر تاپیکت نشون از این میده 

اونا هم ناراحت شدن اونجوری جواب دادن 

بهتر بود حالت مقایسه ای حرف نمیزدی 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم