2777
2789
عنوان

خجالت کمرویی

72 بازدید | 11 پست

سلام دوستان موضوع کمرویی خجالتی  خواستم در میون بزارم که شاید  شما هم دچار شین یا باهاش مقابله کرده باشین شاید بتونین کمکم کنید 

من سمت خانواده مادریم کلا همینن خجالتی ن کم روین حتی میشه گفت بی عرضه ن چه از نظر کاری یا اینکه نمیتونن وقتی یکی بهشون توهین میکنن جواب ش بدن 

من خودم واقعا این حس دارم به اونا رفتم خیلی اذیت کننده س برام حتی ی سری میگن اینو که چقدر خجالتی یا کمرویی قشنگ برام مثل توهین می مونه واقعا از این قضیه فقط دارم عذاب میکشم  حتی من دوست داشتم برم رشته هنر دانشگاه تئاتر بخونم ولی با این کمرویی م حتی نمیتونم با آدما حرف بزنم از خودم دفاع کنم چه برسه به فضای تئاتر بازیگری سر اون مجبور شدم برای سال چهارم پشت کنکور بمونم تو رشته تجربی 

مشاور یا این دوره ها اثری داره یا یه یسری راهکارها (:؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برو با آدم های پر رو و برونگرا بگرد و باهاشون رفیق شو بگو مجبورم کنید باهاتون باشم کم کم میشی همرنگ ...

وفتی کنار آدمای برون گرام یکم اوضاع م بهتر میشه بار راحت تر حرف میزنم ولی تنهایی صدام حتی در نمیاد روم نمیشه

میدونی خجالتی بودن لزوما به معنی نیست که نمیتونی تو تئاتر یا سینما باشی ریما رامین فر هم خیلی خجالتی ...

حس میکنم آدم بی عرضه ایم نمی تونم از پسش بر میام حتی جر عت ندارم مطرح کنم موضوع ش پیش خانوادم که این رشته دوست دارم 

ی بار که موضوع ش مطرح شد مامانم گفت حیف بی زبونی وگرنه میرفتی وارد این حرفه میشدی خیلی ناراحت شدم واقعا 

حس میکنم آدم بی عرضه ایم نمی تونم از پسش بر میام حتی جر عت ندارم مطرح کنم موضوع ش پیش خانوادم که این ...

ببین خیلی از ترسا واسه قبل از شروع یه کاره 

اینطوری بهش فکر کن که میرم چون صرفا میخوام انجامش بدم اگه نشد زندگی که تموم نمیشه هزارتا فرصت و راه دیگه و یه عالمه زمان داری 

خلاصه بگم نجنگیده نباز 

حس میکنم آدم بی عرضه ایم نمی تونم از پسش بر میام حتی جر عت ندارم مطرح کنم موضوع ش پیش خانوادم که این ...

یه بازیگری هست خارجی 

ینی عین خودمون درونگرا و خجالتی بود تعریف میکرد الان بازیگر شده موفق هم هست اسمش اوا گرینه 

یه بازیگری هست خارجی ینی عین خودمون درونگرا و خجالتی بود تعریف میکرد الان بازیگر شده موفق هم هست اسم ...

عه مثل همیم پس همیشه حس میکردم خودم فق طاین حس مزخرف دارم (: