2777
2789
عنوان

اینجا کسی وکیل هست

62 بازدید | 4 پست

بپرسم سوالمو

من برای مهریه اقدام کردم  حکم جلب شو برای 114 سکه گرفتم اجراییه شم برای 114 تا اومده بود بعد شوهرم رفت اعسار زده الان جواب اعسار هم اومده به من گفتن برم اجراییه بزنم برای اعسار رفتم انجام دادم

بعد دوازده روز رفتم به همون شعبه کارمنده غرغرو میگه شوهرت اعتراض زده  بدون نگاه کردن به سیستم هر چی بهش میگم اگه زده باشه برای من ابلاغ میشه میگه من هنوز تو سیستم ثبت نکردم اعتراض هارو خب اصلا قرار نیست این زنه ثبت کنه دفتر خدمات قضایی ثبت می‌کنه 

نمی‌دونم واقعا چیکار. کنم

یک بار دیگه برای 114 سکه تو همین مرحله تایید این زنه بودم که از آخر رفتم پیش رییسش که خودش ابروش رفت اومد با من دعوا کرد تایید زو زد برگه رو داد دستم 

الان دقیقا تو همین مرحله گیرم تجربه داره کسی ؟

ببین، تا وقتی اعتراض رسمی از طرف محکوم‌علیه (یعنی شوهرت) در سامانه ثنا برای شما ابلاغ نشده، از نظر قانون هیچ اقدامی متوقف نمی‌شه.

واحد اجرا موظفه بر اساس حکم قطعی اعسار یا همان وضع موجود پرونده رو پیش ببره.

اعتراض اگر هم ثبت شده باشه، تا زمان ابلاغ به شما و پذیرش در مرجع تجدیدنظر، اثری نداره.

فقط سامانه ثنات رو مرتب چک کن، چون اگر ابلاغ بیاد، مهلت پاسخ ۱۰ روزه‌ست.

اگر دیدی اجرا بی‌دلیل معطل کرده، یه درخواست کتبی بده که وضعیت اعتراض و توقف اجرا مشخص بشه.

.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان