2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پنجشنبه ها فقط وقت میکنم غیر از دوازدهم بخونم 

ولی هرموقع وقت بشه تست میزنم دارم کم کم بیشترش میکنم

به مرور اینستا و تلگرامم پاک کردم اولش خیلی سختم بود ولی باعث شد وقت آزادم زیاد بشه

عاشق شدم تو این دوران چیکار کنم هم اون پسره رو میخوام و پزشکی رو میخوام نمیشه هردوتا رو داشت؟پسره دی ...

ببین نظر شخصی من اینه که تمرکزت رو بزاری رو درس و کنکور اول اینکه هیجانات عشقی در این سن و سال طبیعیه و یک کنکوری بواسطه زیاد تو خونه موندن و تنهایی این احساسات براش بولد تر میشه

یعنی مراقب باش که حس عشقت بواسطه تنهایی و ارتباطاتات کمت تو این سوال نباشه

دوم اینکه اگه واقعا عاشق هستی به پسره بگو که امسال کنکور داری و  میخوای تمرکز و تایمت رو درس باشه و درکت کنه تا بعد کنکور رابطه رو محدود و حتی قطع کنی اگه عاشقت باشه صبر می‌کنه

و اینکه تمرکزت رو بزار رو درس خواندن و تلاش و پیشرفت تا به یک دختر مستقل و خودساخته تبدیل بشی و از لحاظ مالی مستقل باشی و به هیچ پسری برای پولش وابسته نشی 

من پنجشنبه ها فقط وقت میکنم غیر از دوازدهم بخونم ولی هرموقع وقت بشه تست میزنم دارم کم کم بیشترش میکن ...

این درسته درود بر شما که تایم فضای مجازی رو کم و کنترل کردید یک عمر برای گوشی بازی و اینستا و تلگرام وقت هست و این سال کنکور دیگه تکرار نمیشه بزار این یک سال کل تمرکزت رو هدف و درست باشه تا بهترین نتیجه ممکن رو بگیری و فضای مجازی قاتل اراده و تمرکز ما هست که باید مدیریت شه

و تست زنی خیلی مهمه چون ما روز کنکور با تست ها سرو کار داریم سعی کن هر واحد مطالعاتی که داری بعد خودنش مثلا ۲۰ تا تست آموزشی بزنی و بعد دونه به دونه تست ها رو تحلیل کنی و پاسخنامه رو کامل بخونی

و سری بعد که خواستی اون درس رو  بخونی قبل ورود به مبحث جدید چند تا تست مروری از مبحث قبل بزنی تا مطالب جلسه قبل رو به صورت تست وار مرور کرده باشی

به مرور زمان تعداد است هات رو هم ببر بالا با آرزوی موفقیت