چرا همه نسبت به مهریه بالا واکنش نشون میدن که البته حق هم دارند همه جا این کمپین راه افتاده حتی قانون هم داره اصلاح میشه به نفع آقایون ولی چرا قانون تک همسری وجود نداره چرا این قانون مسخره صیغه از بین نمیره چرا هیچ وقت نمیخوان تساوی و عدالت بین زن و مرد برقرار بشه
و نکته جالب اینکه حتی بعضی از خانمها با مسئله صیغه هیچ مشکلی ندارند و یا اینکه خیلی راحت باهاش کنار میان خیلی برای من عجیبه که خیانت رو چطور میشه توجیه کرد
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.