2777
2789
عنوان

ازش متنفررررم دلم میخاد آتیشش بزنم کثافط رو🤬🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 147 پست
پس شوهرت و خانوادش از ریشه خرابن نمیتونی با یه وکیل خوب مشورت کنید؟ اون خوب میتونه راهنمایی کنه حضان ...

وکیل هم میخاد بگه کو مدرکت؟ 

ولی باز صحبت میکنم بتونم هم خودم نجات بدم هم بچه عالی میشه شوهر خرم ول کن ما نیست طلاق بده هم نیست بچه رو هم می‌بره خودش نگه نمی‌داره هاااا میندازه سر این و اون ولی به من نمیده اشغال مزیض

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
بابا بدون خبر از من رفت بچه رو هم برد باز پیش اونا یهو زنگ زد گفت بیا مادرشه من حالت عصبی بهم دست دا ...

جیغ و داد میزدی میگفتی دفعه بعد بچتو آتیس میزنم بخاد دست به بچم بزنه برادرتم اتیش میزنم خودتم اتیش میزنم به پسرت بگو تا کل خونواده و خاندانتو جر ندادم ادم شه.. مطمین باش از سکوتت سواستفادهمیکنن کافیه جیغ و داد بزنی همسرت انگار مشکل روحی روانی داره عمدا بچه رو میبره اونجا که پسره خواهرش ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی خوام ته دلتو خالی کنم ولی شوهرت می دونه کامل هم می دونه کرم از اون حروم زاده ست ولی به روش نمی یاره چون شاید تو بچکی تجربه داشته یا خوشش می یاد چون هی بچه رو می بره اونجا بعدم چه مدرکی بالاتر از حرف بچه و حرف زن فامیلتون دلم برای بچت ریش شد خیلی گناه داره ببرش مشاور بعدشم از این بی پدر طلاقتو بگیر بابای بچه بی غریته احتمالا انحراف جنسی هم داره و گرنه باید گردن اون خواهر زادشو می شکست

جیغ و داد میزدی میگفتی دفعه بعد بچتو آتیس میزنم بخاد دست به بچم بزنه برادرتم اتیش میزنم خودتم اتیش م ...

وای بی چاره بچه باباش عمدا می برتش اونجا با وجود اینهمه مخالفت گیر کیا افتاده بچه معصوم کاش اوژانس اجتماعی بگه

وای بی چاره بچه باباش عمدا می برتش اونجا با وجود اینهمه مخالفت گیر کیا افتاده بچه معصوم کاش اوژانس ...

منم همچین شکی دارم شوهره مشکل روانی داره و احتمالا عمدی اینکارو میکنه

نمی خوام ته دلتو خالی کنم ولی شوهرت می دونه کامل هم می دونه کرم از اون حروم زاده ست ولی به روش نمی ی ...

منم همین انتظار رو داشتم گفتم بفهمه میره درشون رو میشکنه دیدم نهههه قشنگ بچه من رو کرد دروغگو اون حرومی زنا زاده رو کرد پیغمبر....خودمم این حس رو دارم که میدونه کامل

ب خدا زد پام رو شکست دو سه ماه پیش ولی بخاطر بچم جدا نشدم و موندم نمیزارم بچم بی صاحب بزرگ بشه

وای بی چاره بچه باباش عمدا می برتش اونجا با وجود اینهمه مخالفت گیر کیا افتاده بچه معصوم کاش اوژانس ...

ب قران دنیا رو سرم خراب شد اومدم دوباره تو این تاپیک لعنتیم😭از بعد اون اتفاق که برای بهاره تا الان یک دقیقه نزاشتم با بچم تنها بشه اون تخم حروم و قطعا به روزی یک جایی گیرش میارم خرخرشو میجوئم

منم همچین شکی دارم شوهره مشکل روانی داره و احتمالا عمدی اینکارو میکنه

می دونی من به این فکر می کنم تو اون مدت با بچه چی کارا که نکردن این حرومزاد. ها بچه ی بی چاره رو مجبور به سکوت کردن کاش می شد کاری کرد برای بچه چون بزرگ شه خودشم انحراف پیدا می کنه منم شک ندارم باباش هم انحراف داره هم خوشش می یاد با بچش اینکارو کنن شایدم خودش می گه اینکارو کن با بچم و کسی که از بچه دفاع نکنه بی شک روانی

منم همین انتظار رو داشتم گفتم بفهمه میره درشون رو میشکنه دیدم نهههه قشنگ بچه من رو کرد دروغگو اون حر ...

شایدم پای خودش در می میونه لینقدر دفاع می کنه حالا شاید بگی تو بدبینی ولی بچه تو خودتو بردار فرار کن

می دونی من به این فکر می کنم تو اون مدت با بچه چی کارا که نکردن این حرومزاد. ها بچه ی بی چاره رو مجب ...

توروخدا نگو مغزم گوه شد😭😭😭😭

بچه رو میخام ببرم مشاوره

چون کلا بچم بی اعتماد به نفس ترسو و عصبیه

شایدم پای خودش در می میونه لینقدر دفاع می کنه حالا شاید بگی تو بدبینی ولی بچه تو خودتو بردار فرار کن

کجا برم آخه قانون هست

میگیره بچم رو

الان بچه ۶ سالشه تا ۷ کلا با منه بعد اون چی؟؟

آنقدر مریض و پیگیر و اذیت کنه نمیزاره بچه راحت پیش من بمونه

ب قران دنیا رو سرم خراب شد اومدم دوباره تو این تاپیک لعنتیم😭از بعد اون اتفاق که برای بهاره تا الان ...

با بابش هم نزار تنها بمونه اون که از پدر شانس نیاورده حواست بهش باشه چقدر برای پسرت ناراحت شدم اون فقط پنج سالشه😩😭 برو اوژانس اجتماعی مدد کاری روانسناسی بهت کمک کنه اونا خیلی خوب بلدن با اینجور ادما چجور رفتار کنی خدایی نکرده تو که همش خونه نیستی یا می بینی شوهرت همش منتظره بچه رو ببره اونجا باید جدا شی و هیچ وقت نزاری دست باباش به بچه برسه

توروخدا نگو مغزم گوه شد😭😭😭😭بچه رو میخام ببرم مشاوره چون کلا بچم بی اعتماد به نفس ترسو و عصبیه

وای ببخش تو روخدا قصدم ناراحت کردنت نبود بچه ای که اینهنه تروما دیده باید بره پیش روانشناس حتما ببرش همه اینا نشونه هایی که اسیب دیده

باشه عزیزم

اسی جون درکت میکنم الان شرایط خیلی سختی داری،ولی ببین اینقدری داری حرص میخوری خدایی نکرده سکته میکنی و بچت میوفته زیر دست همین آشغالا پس تو باید مواظبش باشی عزیزم

خدایی نکرده بچت اینجوری بارمیاد و براش عادت میشه

پس فقط زوم کن رو تربیت بچت و حداقل تا بزرگتر بشه آرامش خودتو حفظ کن،تو که باهاشون قطع رابطه ای،زنگ بزن مادرشوهرت و بگو یه بار دیگه همچین کاری کنه ازش شکایت میکنم و پزشکی قانونی میبرم و پدرشو درمیارم و بعدم گوشی رو قطع کن،

الان حرص خوردن تو هیچی را درست نمیکنه،به عشق بچت بمون و سعی کن زندگیتو درست کنی

شوهرت معلومه اعتمادبنفس نداره،اینقد ضعیفه که نمیتونه حرفشو بزنه،بهشسخت نگیر،اقتدار بهش بده

دست خودش نیست

با بابش هم نزار تنها بمونه اون که از پدر شانس نیاورده حواست بهش باشه چقدر برای پسرت ناراحت شدم اون ف ...

فک میکنی میزارم؟بوه رو میبره اتاق مثلا بخابونه یا فیلم کارتون بهش نشون بده هی مانع میشم آخر سر دیگ میبره هی میرم سر میزنم تو اتاق ذلیل بشه فککن بچه رو نتونی بسپری ب پدرش