2777
2789
عنوان

بیاین بگین تعبیر خوابم چیه

78 بازدید | 4 پست

دیشب خواب مامانمو دیدم 

میخاست نماز بخونه نمیدونم چه اتفاقی افتاد که نخوند دیگه بعدش گفت قسمت نمیشه نماز حضرت زهرا بخونم هروقت میام بخونم یه اتفاقی میوفته

تعبیر خوابی که دوستت دیده چند لایه داره و می‌تونه معنای نمادین داشته باشه:

🔹 دیدن مادر در خواب معمولاً نشانه‌ی است. ممکنه در ناخودآگاهش دلتنگ محبت یا حضور مادرش باشه، یا در زندگی واقعی دنبال آرامش و دعا باشه.

🔹 نماز حضرت زهرا (س) در تعبیر خواب نشونه‌ی ه. اینکه مادرش در خواب قصد داشته نماز بخونه ولی موفق نشده، نشونه‌ی وجود ه.

🔹 جمله‌ی «قسمت نمی‌شه نماز حضرت زهرا بخونم» یعنی ممکنه خواب به نوعی اشاره کنه به —مثلاً شاید دوستت یا مادرش (در واقعیت یا در ضمیرش) احساس می‌کنه دعاها یا نذرهاش دیر به اجابت می‌رسه.

تعبیر کلی:
این خواب بیشتر پیامی از ناخودآگاهه برای . ممکنه هم نشونه‌ی این باشه که دوستت یا مادرش در زندگی واقعی نیاز به صبر در مسیر یک حاجت یا نذر داره و نباید ناامید بشه.

اگر بخوای، می‌تونم تعبیر رو دقیق‌تر بر اساس اینکه مادرت در قید حیاته یا نه، و اینکه دوستت خودش نماز حضرت زهرا می‌خونه یا نه، برات کامل‌تر بنویسم — بگی؟

این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلم ساعت ده برو ای فیلم تا یوزارسیف برات تعبیرش کنه تا نرفته باز سفر استانی باباش اینا بیان دیگ وقت نداره هاااا

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.