2777
2789
عنوان

دیشب یکی ب همسرم زنگ زده

1289 بازدید | 70 پست

دیشب یه پسری زنگ زده به همسرم

گفته شما تو یه برنامه ای (اسمش هم یه چی گفته) برنده جایزه شدین

مبلغ ۵۰۰هزارتومان به این شماره کارت واریز کنید جهت ارسال هدیه  و روی لینکی که برات میفرستیم کلیک کنید.

همسرمم خودش زبله و کارش تو قوه قضاییه و دادگستری هم بوده

زود بهش میگه لطفا شماره دفتر صداو سیما و برنامتون بده اول (هرچند همسرم گفت همون اول فهمیدم کلاهبرداریه ولی میخاستم ببینم پسره چی میگه)

بعد پسره میگه ۰۲۱ و یه بعدش یه فحش ناموسی میده و قطع میکنه

ملت دور جون همه چه کلاه بردار و شیاد شدن

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

اسکل فکر نکرده یکی این کاره قسمتش بشه 😆😆😆😆

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسکل فکر نکرده یکی این کاره قسمتش بشه 😆😆😆😆

😂😂😂😂تیرش به سنگ خورد

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

این زیاد پیش اومده برامون 

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت‌....اقای بیشعور درخواست نده تا فردا هم بخای درخواست بدی قبول نمیشه درخواست ندهههههه

آره از طریق فضا مجازی خیلی کلاهبرداری میکنن

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

خداروشکر حالشون گرفته شد 🤌

من ب همسم میگم یعنی کسی هست بهشون پول بده؟🤔

از این کلاهبرداریا زیاد شده و جالبه هنوزم بعضیا گولشون رو می‌خورن

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

😂😂😂😂تیرش به سنگ خورد

ریده به خودشا 😄😄😄😄😄

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

برای ماهم پیش اومد میگفت برو دم عابر بانک شوهرم گفت ما تو ده هستیم عابر بانک نداریم تا کیلومترا چیزی نیست الان خودم بالای کوه وایسادم گوشیم آنتن میده طرف فهمید هودش سر کاره قطع کرد😂😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

آره از طریق فضا مجازی خیلی کلاهبرداری میکنن

بعد تیرشون ک ب سنگ میخره فحش ناموسی هم میدن😂🤣

حواستون به دست فروشی ها هم باشه،جدیدا کارتو می گیرن و نمی دونم چطوری اسکن می کنن و بعد هم حسابتون رو خالی می کنن.کارتهایی که حساب اصلیتون بهش وصله دست دست فروشا ندین.یا اینکه به جای یکبار چند بار می کشن و شما نمی فهمید

برای ماهم پیش اومد میگفت برو دم عابر بانک شوهرم گفت ما تو ده هستیم عابر بانک نداریم تا کیلومترا چیزی ...

😂😂😂😂والا چ پرروین برو دم عابر بانک فرمایش دیگه