2777
2789

دوتاخواهرشوهردارم دوتا برادرشوهرباخانماشون امشب مهمونمن  یکی ازجاریامم وکیله.  اما مشکل اینه ازوقتی ازدرمیان تو من ازاسترس قفل میکنم نمیتونم حرف بزنم  بگین چیکاااارکنم 

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

اونا هم آدمن دیگه مثل خواهرت مادرت برادرت با اونا چطور راحتی با اینها هم سعی کن همونحور راحت باشی به این فکر کن که چیز خاصی نیست یه لبخند بزن اگه سوالی پرسیدن جوابشونو با آرامش بده.. راستی میتونی چهارده صلوات نذر امام موسی کاظم بکنی سیزده تاشو بخونی یدونش رو گرو نگه داری انشالله بخیر و خوشی بگذره 

اونا هم آدمن دیگه مثل خواهرت مادرت برادرت با اونا چطور راحتی با اینها هم سعی کن همونحور راحت باشی به ...

عزیزم یدونه ش رو گرو نگه داری ینی چی

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونا هم آدمن دیگه مثل خواهرت مادرت برادرت با اونا چطور راحتی با اینها هم سعی کن همونحور راحت باشی به ...

اره  واقعا  من کلا استرسی ام.    وگرنه اونام آدمای بدی نیستن

یعنی سیزده صلوات می‌فرستی یدونش رو نمیگی و میگی بعدا می‌فرستم

ممنونم عزیزدلم میخونم انشاالله موثرباشه