2777
2789
عنوان

درددست راست

54 بازدید | 6 پست

دست راستم چند روزه درد میکنه

درد از انگشت شصتم و اشارم میزنه ب مچ و کل دست

علتش چیه؟ 

یه بار خوبه یه بار درد داره.  مدام نیست. 

یه عده میگن رگ ب رگ شده

گوگل هم طبق معمول میگه سرطان. 

دارم از استرس روانی میشم

شونه هم درد میکنه؟

کار سنگین انجام میدی ؟

اگه هر چند وقت یه بار شاید سرما میخوره دستت

به قول امیر کبیر : اول فکر میکردم مملکت باید وزیر دانایی داشته باشد، بعد فکر کردم باید شاه دانایی داشته باشد، در آخر اما فهمیدم باید مردم دانایی داشته باشد.هرجا که حرف خدا نباشد تزویری بیش نیست .اگر ایرانی اصیل هستی، اگر خون کوروش در رگ هایت جاریست ، هیچگاه به عقیده و نظر دیگری اهانت نمیکنی .هیچگاه حرفی را بدون تامل و تحقیق قبول نمیکنی. هیچگاه شعاری را از سر تقلید فریاد نمیزنی ...

شونه هم درد میکنه؟کار سنگین انجام میدی ؟اگه هر چند وقت یه بار شاید سرما میخوره دستت

نه میدونی توی شرکت. پاستیل. بودم ۲۰ روزی کار کردم.  موقع تزریق پاستیل ک هی میخاس قیف فشار بدم. بعد چند روز شصتم و انگشت اشارم ورم کردن بعد دردش خوب شد. الان دوباره همون درد برگشته ک میزنه تا زیر بغل. برای همین استرس دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه میدونی توی شرکت. پاستیل. بودم ۲۰ روزی کار کردم. موقع تزریق پاستیل ک هی میخاس قیف فشار بدم. بعد چ ...

خب فشار اومده بهش برو ارتوپدی 

چه باحال پاستیل واقعا از قلم گاوه درست میکنن ؟

به قول امیر کبیر : اول فکر میکردم مملکت باید وزیر دانایی داشته باشد، بعد فکر کردم باید شاه دانایی داشته باشد، در آخر اما فهمیدم باید مردم دانایی داشته باشد.هرجا که حرف خدا نباشد تزویری بیش نیست .اگر ایرانی اصیل هستی، اگر خون کوروش در رگ هایت جاریست ، هیچگاه به عقیده و نظر دیگری اهانت نمیکنی .هیچگاه حرفی را بدون تامل و تحقیق قبول نمیکنی. هیچگاه شعاری را از سر تقلید فریاد نمیزنی ...

خب فشار اومده بهش برو ارتوپدی چه باحال پاستیل واقعا از قلم گاوه درست میکنن ؟

ینی چیز استرسیی نیس من ک حیلی ترسیدم. البته گفتن ممکنه فشار ب تاندونای دستت اومده باشه یا رگ ب رگ شده. 

نه بابا قلم. گاو کجا بود

همش با شکر و اسانس و رنگ شیمیاییه

ینی چیز استرسیی نیس من ک حیلی ترسیدم. البته گفتن ممکنه فشار ب تاندونای دستت اومده باشه یا رگ ب رگ شد ...

نه. زودتر برو ارتوپدی که دردش بدتر نشه 

اها🤦🏻‍♀️