2777
2789
عنوان

بخاطر چی میتونه اینجوری باشه؟

145 بازدید | 18 پست

هفته هشتم بارداریم.ی هفته پیش پاهام ی جوری میشد تا میخاروندم تاول میزد اولش فک کردم حشره ای چیزی زده اینجوری شده ولی دیدم اون یکی پامم اونجوری شد رفتم دکتر پوست دو تا پماد داد بعدش کف پاهام اونجوری شد الانم انگشتم اونجوری شد.چیکار کنم؟چرا اینجوری میشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی عادیه؟دیروز ب دکتر خودمم گفتم گف برو دکتر گفتم رفتم دگ چیزی نگف

ی دکتر پوست برو 

"مرد من" زن نیستم اگر زنانه پای عشقت نایستم...من از قبیله"زلیخا" امده ام انقدر "عشقت" را جار میزنم تا"خدا"برایم کف بزند😍😍😍😍😘😘😘😘
دیگه دکتر رفتی. ما چی بگیم؟ کلا تو بارداری بدن آدم عجیب غریب رفتار می کنه. اگه تا دو هفته با این پ ...

عزیزم خواستم ببینم کسی هم تو بارداری اینجوری شده؟تجربه ای داره یا ن

منم توهردوتا بارداریم همینطور شدم

بهم گفت حساسیته باید دارو مصرف کنی ولی چون یه کم جذب پوستی دارن پمادا بهتره تحمل کنی....بانسخه مادرشوهرم سدرمیزدم و بعدش پماد آ+د

یادش بخیر....اینقدرخارونده بودم و جاش مونده بود جوجه انترنای شب فکرکردن مرض واگیر دار دارم😂😂

وقتی مادر یه بچه باشی فقط مادری....ولی وقتی مادر دوتابچه باشی هم مادری، هم داور😍

عزیزم خارش پوستت رو تحریک می کنه سعی کن چیزهای حساسیت زا نخوری تا هیستامین ازاد نشه تو بدنت که بخوای بخارونی ... سعی کن تحمل کنی .. حمامت طولانی نباشه در حد پنج دقیقه ... و با اب ولرم حمام کن، اب داغ پوستت رو تحریک می کنه ،اسپرین هم مصرف نکن ،بدنت رو خشک نگهدار..

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
منم توهردوتا بارداریم همینطور شدم بهم گفت حساسیته باید دارو مصرف کنی ولی چون یه کم جذب پوستی دارن پ ...

اره با اینکه دکتر میدونس باردارم داد نتونسم بیشتر از ی روز بزنم گفتم هر چی باشه ضرر داره

2790
2778
2791
2779
2792