2821
2789
عنوان

ولم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 45 پست
پس وقتی دعواهاتون انقدزیاده و همه هم میدونن پیش بابای جفتتون و یه بزرگ دیگه تعهد بده دست از این کارا ...

خانواده ش پشت اونو میگیرن منم غیر مادرم هیچکیو ندارم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خانواده ش پشت اونو میگیرن منم غیر مادرم هیچکیو ندارم

این زندگی ک نشد زندگی پسره لوس وبی مسولیت باهمون خانوادش حرف بزن بگو اگه خوشی پسرتونو میخایین پشتشو ب ناحق نگیرید ازدواج ک بچه بازی نیست .اگه میبینی واقعا اینکارا فایده ای نداره مهریتو بذار اجرا اگه واقعا نمیخای ادامه بدی .بچه ندارین که؟

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

شکر .درکل ب راحتی برنگرد که همش این بازی روتکرار کنه پدرمادرش اگه ادم باشن طرف تورو میگیرن

عادت کرده کاری کنه من برم دو هفته عشق و حال کنه بیاد چند بار دنبالم برگردم و دوباره روز از نو روزی از نو

عادت کرده کاری کنه من برم دو هفته عشق و حال کنه بیاد چند بار دنبالم برگردم و دوباره روز از نو روزی ا ...

یکی ازاشناهای منم اینجوری بود کلا جلوچشم خودشون وهمه سبک شده بودن انقدراحت کوتاه نیا برگردی میگه این هربار برمیگرده 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

یکی ازاشناهای منم اینجوری بود کلا جلوچشم خودشون وهمه سبک شده بودن انقدراحت کوتاه نیا برگردی میگه این ...

اتفاقا چند بار دعوامون شد میگفت تو بری برمیگری گفتم تو میای دنبالم من برمیگردم میگفت خب من میام دنبالت تو برنگرد اگه راس میگی

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز