2777
2789
عنوان

فلج خواب یا بختک

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی مشکل ماورایی داری و این مربوط به احنه میشه فلج خواب و این چیزها نیست علم هنوز جواب صددرصدی برای ابن چیزها نداره اذکار صبح و شام رو بخون شب آیة الکرسی و چهارقل رو بخون تو دستات فوت کن بعد باهاشون تمام بدنت رو مسح کن و سوره بقره رو صوتش رو دانلود کن کنار رختخوابت تا صبح پخش بشه 

من یه وقتایی تنفسم خوب نبود، کلی جیغ میزدم تو خواب و همه رو بیدار میکردم، گاهی هم مثل شما کل بدنم قفل میشد و اصلا نمی تونستم دست و پامو حرکت بدم به اصطلاح امروزی بختک زده میشدم ،ولی بنظرم بخاطر مشکل تنفسی هست زمانی  که نمی تونی به خوبی نفس بکشی چنین مشکلی تو خواب برات میفته.

منم خواب بودم خواب ترسناک دیدم تازه بیدار شدم تلویزیون روشن کردم از ترس، قلبم داره در میاد از ترس، ش ...

وای عزیزم نترس ایت الکرسی بخون اروم شی

من انقدر این اتفاق برام افتاده دیگه عادیه یه جورایی نمیترسم اما خیلی اذیتم

من یه وقتایی تنفسم خوب نبود، کلی جیغ میزدم تو خواب و همه رو بیدار میکردم، گاهی هم مثل شما کل بدنم قف ...

اخه مشکل تنفسی ای ندارم و این اتفاق از بچگی هزار بار افتاده حتی یه وقتای یک ماه مدام هر وقت میخواستم بخوابم اینجوری میشد جوری که دیگه الات میدونم جریان چیه و فقط در تلاشم پامو تکون بدم تموم بشه 

شاید یه مشکل جسمی داری بعضی وقتا ذهن برای اینکه مطمئن بشه طرف نمرده بیدارش میکنه من خودم یدفعه ای یج ...

این اتفاق یه یهو یه جایی از بدن مقل دست یا پا خیلی محکم میپره رو منم خیلی تجربه میکنم مخصوصا این چند وقت به خاطر استرس و فکر و خیال

اسی مشکل ماورایی داری و این مربوط به احنه میشه فلج خواب و این چیزها نیست علم هنوز جواب صددرصدی برای ...

اوه واقعا😮‍💨 نمیدونم شاید

یه بارم داخل حیاط خواب بودم بعد بارون اومد امدم تو حال خوابیدم همون شب همین فلج خواب برام اتفاق افتاد با این تفاوت که اون شب احساس میکردم یوی داره خفم میکنم و محکم گلومو فشار مبده بیدار شدم فقط نفس نفس میزدم خیلی بد بودد