2777
2789
عنوان

بهش پول ندادم گذاشت رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 43 پست
پس داشته ازت سو استفاده می‌کرده چقدر تو انقدر ساده ای تازه همون پول هایی که بهش داده بودی و باید بهت ...

الان چند وقته که رفته 

فکر میکنم بهانه ش بود 

من معتقدم همه چی باید دو طرفه باشه عب نداره اگه دوستش داشتم بهش دادم خب باید جبران میکرد یا نه؟ همیش ...

یکطرفس دیگه بله باید دوطرفه باشه ببین باز خوبی حالا طبق صحبت هات / از این میگیرن میدن به یکی دیگه من آنقدر دیدم که / بله آدم ها اگر کنار هم خوش باشند عیبی ندارد و برای هم باشند نه اینکه یک طرفه باشه یا کلا فقط منبع مالی باشی هستند دخترای اینچنینی پولم میدن میگن فقط باش 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکطرفس دیگه بله باید دوطرفه باشه ببین باز خوبی حالا طبق صحبت هات / از این میگیرن میدن به یکی دیگه من ...

شاید هم واقعاً از من می‌گرفته می‌داده به یکی دیگه 

هر سری به یه بهانه متاسفانه 

من معتقدم همه چی باید دو طرفه باشه عب نداره اگه دوستش داشتم بهش دادم خب باید جبران میکرد یا نه؟ همیش ...

بالاخره جبرانش ممکنه در بحث های.دیگه باشه مالی نباشه بازم اینطوری هم خوبه بسنج طرفتو همه چیو لحاظ کن به خودت احترام بزار 

با همه این اوصاف درک میکنم بعضی رفتارهای دخترا رو ///با لاشیا مشکل.دارم همه جوانبم میسنجم

شاید هم واقعاً از من می‌گرفته می‌داده به یکی دیگه هر سری به یه بهانه متاسفانه

شاید تو باید خوب بشناسی طرفتو 

الان چند وقته که رفته فکر میکنم بهانه ش بود

به نظرم فراموشش کن چون به نفعت نیست و باید با خودت فکر کنی بگی چرا باید به این پول بدم 

همیشه به کار های مثبتش فکر کن اگه کار مثبتی توی زندگیت نکرده و به نظرم رابطه با این شخص و ادامه نده

چون اصلا از پول گرفتناش معلومه شما رو فقط به خاطر پول میخواد 

به نظرم فراموشش کن چون به نفعت نیست و باید با خودت فکر کنی بگی چرا باید به این پول بدم همیشه به کار ...

شما خودتم پسری خوب می‌دونی اگه کسیو دوست داشته باشی تحت فشارش نمیزاری به مرز ها و عقیده و کارایی که ممکنه اذیتش کنه پا نمیزاری و بهانه برای رفتن نمیاری میمونی کنارش هر طور شده 

چرا مگه من ازش پول گرفتم که اون بگیره ؟ منم نباید بگیرم چون فعلا وظیفه ای در قبال من نداشت 

خیلی سعی کردم بفهمونم اما متاسفانه فایده نداشت

به نظرم فراموشش کن چون به نفعت نیست و باید با خودت فکر کنی بگی چرا باید به این پول بدم همیشه به کار ...

در کل بگم خیلی اذیت شدم خیلی هم خواستم بفهمونم آدمی نیستم تنهاش بزارم خودش نخواست 💔

شما خودتم پسری خوب می‌دونی اگه کسیو دوست داشته باشی تحت فشارش نمیزاری به مرز ها و عقیده و کارایی که ...

واقعا سخته درکتون میکنم به نظر من کار اون اصلا جالب نبوده و یک درصد اگه عقل داشته باشه که نداره اگه غیرت داشته باشه اونم که نداره نباید بزاره که شما دست توی کیفتون کنید و اون باید برای شما خرج کنه و که متاسفانه دنیا برعکس شده به نظرم اگه برگشت دیگه بهش اجازه نده که ازتون سو استفاده کنه به نظرم این رابطه ای که توش سواستفاده و زرنگ بازی باشه دیگه بدرد نمیخوره تازه همون پول هایی که قبلا بهشون دادین و باید ازش پس بگیرین اگه مبلغش خیلی زیاده که باید ازش شکایت کنی و دیگه دور این آدم و خط بکش 

2790
2778
2791
2779
2792