2777
2789
عنوان

بهش پول ندادم گذاشت رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله حدوداً شما میگی گاهی عب ندارهاگه جبرانی بود مسأله نداشت قبلاً این کارو کردم پس نداده

بسته به ادمش داره و اینکه چقدر رابطه عمیق باشه ممکنه یه تبادلاتی دوطرفه باشه از نگاه خودم عیبی ندارد 

اما اینکه میگی گرفته و شدی منبع تامین اون آدم فل واقع چیزی جز سواستفاده به ذهنم نمی‌رسه یا میخوای به نحوی اونطوری نگهش داری بهای بودن باهاش رومیدی

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
بسته به ادمش داره و اینکه چقدر رابطه عمیق باشه ممکنه یه تبادلاتی دوطرفه باشه از نگاه خودم عیبی ندارد ...

من بهش گفتم اگه متقابل بود اشکالی نداشت 

ولی وقتی میبینم فقط از من داره مایه میزاره

گفت هرچقدر داری بزن احتیاج دارم برا خرج خودم می‌خوام

قبلش باهاش مشکل داشتی؟ 

بعدشم به چه دلیلی بهش پول میدادی؟بهش علاقه داشتی؟

خودش مگه سرکار نمیره ؟ چرا باید ازت پول بگیره؟

دلم از همین پره

میفهمم می‌دونی سنگ چیه؟؟ سنگ احساس ندارع درکم نداره صد رحمت به سنگ تکلیفتم باهاش مشخصه چون اساسش بر پایه سختیه و تو اینو می‌دونی 

قبلش باهاش مشکل داشتی؟ بعدشم به چه دلیلی بهش پول میدادی؟بهش علاقه داشتی؟خودش مگه سرکار نمیره ؟ چرا ب ...

نه 

علاقه داشتم همین الانشم 

به این دلیل دادم در حد توانم کنارش باشم اگه تو شرایط سختیه 

متاسفانه دیدم اینطور نیست انگار 

نه علاقه داشتم همین الانشم به این دلیل دادم در حد توانم کنارش باشم اگه تو شرایط سختیه متاسفانه دیدم ...

پس داشته ازت سو استفاده می‌کرده 

چقدر تو انقدر ساده ای 

تازه همون پول هایی که بهش داده بودی و باید بهت پس میداد دلیل نداره پسر از دختر پول قرض بگیره 

در حد میلیون

خودت بهتر می‌دونی بینتون چی هست اگر حالت سواستفاده است بزارش کنار اگر میخوای باشی باهاش بهاشو بده مثل یک لاشی تو جمع ما بود که انداختنش بیرون کارش همین بود بسیار پروو اما دختره بهش پول می‌داد منم آنداختمش بیرون گفت تو چیکار داری گفتم حالم از امثال تو به هم میخوره خیلی راحت بزار دختره هم تا جوون داره بده بهش 

خودت بهتر می‌دونی بینتون چی هست اگر حالت سواستفاده است بزارش کنار اگر میخوای باشی باهاش بهاشو بده مث ...

من معتقدم همه چی باید دو طرفه باشه 

عب نداره اگه دوستش داشتم بهش دادم خب باید جبران میکرد یا نه؟ همیشه نمیشه که من باشم تو رابطه و اون هیچ 

2790
2778
2791
2779
2792