2777
2789

مرحله اول اگر تهران هستی و هزینه عمل دکتر مفرد رو داری کارش عالیه هزینش۱۵۰حدودی 

من خودم پیش الهه خرمی عمل کردم ناراضی نیستم ولی خیلی بگم پرفکت نیست البته ۱ ماه گذشته با هزینه تقریبی ۵۵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرحله اول اگر تهران هستی و هزینه عمل دکتر مفرد رو داری کارش عالیه هزینش۱۵۰حدودی من خودم پیش الهه خرم ...

بینی من طبق گفته چند تا دکتر عمل سختی هست ، این دوتا که گفتم بالای ۲۵ ،۳۰ سال تجربه دارن

مرحله اول اگر تهران هستی و هزینه عمل دکتر مفرد رو داری کارش عالیه هزینش۱۵۰حدودی من خودم پیش الهه خرم ...

رشت هستم ولی بیشتر میخوام تهران عمل کنم ، نه مفرد خیلی زیاده ، بعد شنیدم که خیلی هم خراب میکنه 

رشت هستم ولی بیشتر میخوام تهران عمل کنم ، نه مفرد خیلی زیاده ، بعد شنیدم که خیلی هم خراب میکنه

من تو همون کیلینک که دکتر مفرذ عمل میکرد عمل کردم بهار من دیدم عمل کردن اومدن بدون تامپون اسپیلت داشتن و چقدر راحت تر بودن دکتر منم نسبت به قیمتی که گرفت ایراد نداره ولی ایراد های بینی قبلمو نتونست درست کنه کجی بینیمو