2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خسته شدم از این احساسی که دارم، هیچ وقت حسادتی به داشته های کسی نداشتم ،نسبت به هیچ آدمی حساس نبودم و هیچ وقت خودمو با کسی مقایسه نکردم !!!

ولی عجیبه که چرا اینقدر نسبت به همسرم حساسم

با اینکه قبل از تصمیم به ازدواج باهاش، کاملا ازش شناخت داشتم

ولی از همون روزای دوستیمون حساس بودم بهش

یه ساله عقدم، فکر میکردم با نزدیک شدنم بهش، این حساسیت کمتر میشه 

ولی حتی وقتی میبینم صحبتی یا شوخی با یکی از دخترای فامیلشون میکنه، اعصابم بهم می‌ریزه و اخمام می‌ره تو هم و همین موضوع باعث سرد شدنش نسبت بهم میشه 

بهم میگه نسبت به من شک داری

خانومای متاهل ممنون میشم راهکار هاتون رو بدید

عزیزم حست تقربیا طبیعیه.اینا بعدا زیر یه سقف بری دیگه کنارش باشی باهم باشین کمتر میشه.برای خودتم سرگرمی داشته باش حواست به زندگیت باشه اما زیاد نچسب به شوهر.کجایی چه میکنی با کی رفتی با کی حرف زدی؟اینا مردتو از خونه رونده میکنه.اینا تجربه منه.

عزیزم حست تقربیا طبیعیه.اینا بعدا زیر یه سقف بری دیگه کنارش باشی باهم باشین کمتر میشه.برای خودتم سرگ ...

دقیقا منم حدس میزنم بخاطر دوریمون باشه،مثلا وقتی فامیلی با هم جمع میشن و من نباشم و زمانی که دخترا فامیلشون هم باشن، ناخودآگاه حالم بد میشه، یه حسی میاد سراغم که انگار می‌خوام باهاش قهر کنم، در صورتی که مثلاً من شرایط حضور در اونجا رو نداشتمااا ولی بازم دلخور میشم!!! با اینکه شوهرم آدمیه که دوست داره هر جایی می‌ره منم همراهش باشم

دقیقا منم حدس میزنم بخاطر دوریمون باشه،مثلا وقتی فامیلی با هم جمع میشن و من نباشم و زمانی که دخترا ف ...

نگران نباش همه اش درست میشه.منم حساس بودم الان همسرم با تیم همکاراش میره صبحانه میخورن.به منم میگه بیا ولی نمیرم.چون دوست دارم یکم حس تنها جایی بودن رو داشته باشه.فکرنکنه بهش چسبیدم.درست میشه