2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلسیم پایین 

مسواک نزدن 

خوردن بیش از حد شیرینی جات و ترشی جات منظورم خوراکی های اسیدی هس 

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

نخ دندان هم کشیدن هم مهمه موادغذایی که با مسواک پاک نمیشه با نخ میاد بیرون و باعث پوسیدگی نمیشه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

دلایل مختلف مثل کمبود کلسیم و  این که خیلی مهمه درست مسواک نزدنه بعصیا میگن من هروز مسواک میزنم پس چرا دندونام خراب میشه چونکه درست مسواک نمیزنید بعدشم فقد شیرینی باعث خراب نمیشه لواشک و مثلا جوهر لیمو که به خوراکی های اسیدی معروفن هم  میتونن باعث بشن و بعد خوردن اینا نباید مسواک زد  و به جنس  دندان هم  خیلی بستگی داره

من خودم ی جا کار میکردم با رنگ بود کارش دندونام سرعت پوسیدگیش خیلی سریع شد یعنی بوی رنگ میومد دندون درد میگرفتم الانم جوری شده پفک ک رنگش زیاد باشه بخورم دندون درد میگیرم

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

بعضیا به طور ارثی جنس دندان شون خوب نیست مثل خانواده شوهر من‌ دندان پزشکان شهرمون رو اینا پول دار کر ...

والا ماهم مثلشون ماهم جیب دندانپزشک هارو در کردیم اونقدر که جنس دندان هامون افتضاححح

والا ماهم مثلشون ماهم جیب دندانپزشک هارو در کردیم اونقدر که جنس دندان هامون افتضاححح

آهکی بودن دندان یا مسواک نزدن شیر دادن به بچه بارداری دلیلش رو باید بفهی تا جلوش رو بگیری

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
آهکی بودن دندان یا مسواک نزدن شیر دادن به بچه بارداری دلیلش رو باید بفهی تا جلوش رو بگیری

نه بچه ندارم دندون هام خیلی چسبیده آن اصلا فاصله ندارن یبار ارتو کردم دوباره برگشتن جنس دندون هامم اهکیه .  دیگه مسواک هم مرتب نمیزنم شیرینی جاات هم زیاد میخورم