qprwr مدیر عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 11 عنوان کنکوری | مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 76 پست سلامتقریبا تعداد تست هاتون برای هر ازمون قلمچی تو این موقع ها چقدر هست؟،تراز هاتون تقریبا چقدر میشه با این مقدار تست؟دوازدهم تجربی، 1404/08/08 | 23:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
81_zari عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2314 مشکل من همینه دقیقا....پشت موندن انقدر بده؟ منظورم این نبود بدهمنظورم اینه فرض رو بر این نذار که قراره حتما سال دوم به هدفت برسی هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)
yunline عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 1887 خانوم خانوما ۲۰ تست روزی چه دردی دوا میکنه واقعا شما عقل نداری چند تا تست برای تاپ بهتره ؟ کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! :)
zahramohamadi عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 530 ایمان داشته باش پزشکی نشد حالا یه چیز دیگه معلوم نیست یه همکار میگفت میخوان کنکورو ۴۵ درصد کنن من تلاشمو میکنم دیگه ببینیم خدا چی میخواد :)))ولی خانواده ام فقط به پزشکی فک میکنن.حتی توقع رنبه تک رقمی دارن😂😂😂😂 ولقعا منو تحت فشار میزارن من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم خدایا شکرت🥲✨
qqqqqqqqqggggg عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 4565 چند تا تست برای تاپ بهتره ؟ ۱۰۰ ۲۰۰ هر چی بیشتر بهتر هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋
zahramohamadi عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 530 وا داره نداره؟اگه اینجوری بود که من و امثال من دردی نداشتیم من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم خدایا شکرت🥲✨
qqqqqqqqqggggg عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 4565 من تلاشمو میکنم دیگه ببینیم خدا چی میخواد :)))ولی خانواده ام فقط به پزشکی فک میکنن.حتی توقع رنبه تک ... اشکال نداره انگیزه داشته باش خدا کریمه هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋
zahramohamadi عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 530 منظورم این نبود بدهمنظورم اینه فرض رو بر این نذار که قراره حتما سال دوم به هدفت برسی نه من تلاشمو میکنم بقیش دست خدا :) من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم خدایا شکرت🥲✨
qqqqqqqqqggggg عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 4565 نداره؟اگه اینجوری بود که من و امثال من دردی نداشتیم بچه نشسته پشت کاربری سواد نداره ولشون کن هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋
yunline عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 1887 ۱۰۰ ۲۰۰ هر چی بیشتر بهتر آخه اینا نیاز به تحلیل هم دارن و خیلی وقت گیرهبرای زیست نهایی چکار کنم بیست بشم کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! :)
qqqqqqqqqggggg عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 4565 آخه اینا نیاز به تحلیل هم دارن و خیلی وقت گیرهبرای زیست نهایی چکار کنم بیست بشم کتاب ماحرای بیست عالیه سوالاشو کامل بخون نهایی راحته بابا مشکل نداره هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋
zahramohamadi عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 530 بچه نشسته پشت کاربری سواد نداره ولشون کن مشخصه تجربه کنکور دادن ندارن من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم خدایا شکرت🥲✨
qqqqqqqqqggggg عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 4565 آخه اینا نیاز به تحلیل هم دارن و خیلی وقت گیرهبرای زیست نهایی چکار کنم بیست بشم من یادمه سال کنکور ۳ تا منبع کار کردم زیستو ۷۱ درصد زدم سال ۹۴ ۹۳ دادم زدم ۴۶ هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋
81_zari عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2314 نه من تلاشمو میکنم بقیش دست خدا :) دم شما گرم💕راستی از اینجا قرار بود دوری کنی تایم استراحته؟ هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)
qqqqqqqqqggggg عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 4565 مشخصه تجربه کنکور دادن ندارن خدارو چه دیدی شاید رتبه برتر دیدیمت هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋
zahramohamadi عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 530 کتاب ماحرای بیست عالیه سوالاشو کامل بخون نهایی راحته بابا مشکل نداره من پارسال بدون هیچ کتاب نهایی زیست یازدهمو 20 شدم :)))فقط فرهمند میدیدم و گاهی اوقات از خ س تست میزدم. بااینکه شب امتحان فقط خونده بودمش ولی مثل یه معجزه شدددد من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم خدایا شکرت🥲✨