2821
2789
از همه اطرافیانم دلم گرفت الکی قضاوت می‌کنند منو از دلم خبر ندارند از شوهرم ناراحتم کارش اشتباه هست ...

میدونم ناراحت کنندس....بخصوص کار شوهرت...ولی آروم باش بزار عالم و آدم ازت بد بگن تو خدارو داری خدایی که همیشه حواسش بهت هست خدایی که گفته تو زندگی امتحانت میکنم ولی حواسم هست بلایی سرت نیاد خدایی که گفته وقتی با مشکلات امتحان میشی نگرانت میشم ولی باید اینارو پشت سر بزاری تا رشد کنی رنج لازمه رشد ته...

قربونت برم خودت حال خودتو خوب کن میدونم سخته

ولی وقتی خودت بتونی حالتو خوب کنی وقتی خودت با خودت خوب باشی حالت خوب باشه ورق برمیگرده و رفتار بقیه هم تغییر میکنه،برو دنبال کارهایی که دوست داری شده یه فیلم ببین و خوراکی بخور برای خودت گل سر بخر لاک بزن همین کارهای کوچیک حال آدمو خوب میکنه

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

میدونم ناراحت کنندس....بخصوص کار شوهرت...ولی آروم باش بزار عالم و آدم ازت بد بگن تو خدارو داری خدایی ...

چع قشنگ حرف میزنی مثل این میمونه فرشته ایی از طرف خدا پیام برام آورده 🥹🥹🥹

ممنون ازت گلم عاقبت بخیر بشی نفسی 😘😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چع قشنگ حرف میزنی مثل این میمونه فرشته ایی از طرف خدا پیام برام آورده 🥹🥹🥹ممنون ازت گلم عاقبت بخیر ...

قشنگی از خودته گلم😘

از کجا معلوم شاید خدا منو فرستاد اینجا بهت بگم حواسش بهت هست😉 تو به ف.ال نیک بگیر

مرسی عزیزم ان شاءالله توهم خوشبخت شی😘❤

قشنگی از خودته گلم😘از کجا معلوم شاید خدا منو فرستاد اینجا بهت بگم حواسش بهت هست😉 تو به ف.ال نیک بگ ...

فدات بشم مهربون 🥹😘😘😘😘😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

من همیشه بدون دلیل خاصی هر روز دلم میگیره

تمومش بخاطر اتفاق هایی هست که اطرافمون داره میفته، همشون اثر منفی تو روحیه میزارن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز