2821
2789
داره میشه دوسال ک تو یه اتاق پیش خونواده شوهرم زندگی میکنمهززززارتا مشکل و حرف تو دلمه بخوام بنویسم ...

وای عزیزم واقعا خیلی بده🥲

راهی نداری از اونجا بری

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دلم از مجردی گرفته من هرشب تنهام هرشب دلم میگیره خدایا من این تنهایی اجباریو نمیخامممم😭

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

بهت دلبسته میشم هر روز بیشتر از روز قبل

اگه بری دیگه خنده نمیاد رو لبهام💔

اشکمو درنیار 🥲 بترس از وقتی که غریبه اشکامو پاک کنه🙂

دستامو گرفتی تو چشام نگا کردی و گفتی باهام میمونی

نمیدونستم کسی که بهت بگه عاشقتم و دور میندازی🥺

از کجا میدونستم جون کسیو میگیری که بهت جان میگفت💔

ترجمه فارسیه آهنگیه که چند روزه گوش میدم🙂🥲

چون راهی نیست اینقد حالم بده🥺😭حداقل یکسال دیگه باید تحمل کنم ک انگار هرروزش برام یکساله

میدونم تجربه کردم گلم برام معجزه شد خدا برام معجزه کرد توکلت به خدا باشه خدارو چه دیدی شاید فردا روز معجزه تو باشه

منم دلم از مجردی گرفته من هرشب تنهام هرشب دلم میگیره خدایا من این تنهایی اجباریو نمیخامممم😭

کاش منم مجرد بودم گلم🙂

هر لحظه قدر زندگیتو بدون تا ابد مجرد نمیمونی

ولی این روزا دیگه برنمیگرده پس ازش لذت ببر

کاش منم مجرد بودم گلم🙂هر لحظه قدر زندگیتو بدون تا ابد مجرد نمیمونیولی این روزا دیگه برنمیگرده پس از ...

چه لذتی؟هیچیش لذت نمیده خواهر من 

مجردی بدی دارم حالم از بابام و خونش به هم میخوره

کاشکی منم مسئولیت زندگی متاهلیو داشتم 

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

چه لذتی؟هیچیش لذت نمیده خواهر من مجردی بدی دارم حالم از بابام و خونش به هم میخورهکاشکی منم مسئولیت ز ...

هی چی بگم همه از زندگیشون می‌نالن

همه هم مشکلات خودشونو دارن

کاش بلد بودیم حین مشکل هم شاد باشیم

عزیزم ان شاءالله خوشبخت بشی❤️

هی چی بگم همه از زندگیشون می‌نالنهمه هم مشکلات خودشونو دارنکاش بلد بودیم حین مشکل هم شاد باشیمعزیزم ...

درسته قرربونت برم مرسی😍🩷

منم دلم گرفت گریه کردم از خدا مرگمو خاستم🥺

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

خدا نکنه عزیزم.مگه چیشده؟

از همه اطرافیانم دلم گرفت الکی قضاوت می‌کنند منو از دلم خبر ندارند از شوهرم ناراحتم کارش اشتباه هست ولی اینقدر غرور داره قبول نمیکنه خیلی از دنیا و آدما دلگیرم یعنی اینقدر گریه کردم سردرد کردم 🥺

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️