2777
2789
عنوان

امشب خیلی دلم گرفته خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 36 پست

عزیزم برا پرده خونت یه نوع هست اسمش نمیدونم چی هست که تیکه ای هست حالا اگه خونه ای پنجره اش بزرگتر باشه تعداد بیشتری میبره کوچکتر باشه تعداد کمتر.

شوهرت کارش چیه

خودت نمیتونی بری سرکار

گلم انشالله درست میشه 

هر کی تو زندگیش یه مشکلی داره 

یکی سلامتی داره پول نداره

یکی پول داره سلامتی نداره مثل من

باز خداروشاکر باش سالمی

انشالله وضع مالیتم خوب میشه

قبل طلوع آفتاب بیدار باشذکر یا رازق بگوشبها اشغالها میزارم تو زیر پلهآهنگ گوش نمیدمقرآن و حدیث کسا ت ...

من بعضی روز بعد نماز صبح بیدارم .

دعای حدیث کسا و صفیحه سجادیه میخونم  زندگیمون فرقی نکرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالم خودم داغون بود با حرفات غم دنیاااا ریخت تو دلم😔😔😔😔الهی بحق مادرم زهرا(س) مشکلاتت حل بشه آبجی،قشنگ درکت کردم😢

هرچه کنی به تو بازمیگردد، حال بنگر خیر است یا شر! 

من بعضی روز بعد نماز صبح بیدارم .دعای حدیث کسا و صفیحه سجادیه میخونم زندگیمون فرقی نکرده

والا من و شوهرم دوتامون نمیخوابیم جدیدا

واقعا تاثیر گذاشته

مواردی که روزی کم میکنه هم رعایت میکنیم

بزن گوگل

ما هم ملحفه زدیم فعلا چون نشده بریم بخریم 

بیخیال عزیزم کسی گوه میخوره بخواد حرف بزنه 

راحت زندگی کن و خجالت نکش 

به نظرم برو تو دیوار خیلی کار پیدا میشه از هیچی بهتره بازم هر چقدر هم که باشه از هیچی بهتره برو سر کار و خودت خرجتو دربیار 

اولش یکم سخته باید از خوراکی بچه و لباس بزنی شاید مجبور بشی یکم بیشتر نون پنیر بخوری ولی کم کم میوفته رو روال 

احساسم بهم میگه وضعت خوب میشه 

اینم بگم راستش من احساس شهودی قوی دارم 🙂😂

لباس برای خودتو بچه هات میخپای برات پست کنم؟

نه عزیزم بدین به اطرافیان مساجد محل زندگیتون  من دلم گرفت خواستم اینجا با کاربرا حرف بزنم خیلی ذهنم کلافس نکنه منو بچه هام کم روزی هستیم ?

نکنه همسرم درامد بیشتری داره و خرج ما نمیکنه  همه جور فکر خیال میاد به سرم

من بعضی روز بعد نماز صبح بیدارم .دعای حدیث کسا و صفیحه سجادیه میخونم زندگیمون فرقی نکرده

نمیگم اعتقاد نداشته باشا 

راستش من خودم اعتقاد ندارم اینا فقط درد دلتو تسکین میده 

به جای اون که سر صبح پاشی دعا بخونی پاشو بزن بیرون برو دنبال کار عزیزم الان خیلی جاها فروشنده میخوان 

نمیگم اعتقاد نداشته باشا راستش من خودم اعتقاد ندارم اینا فقط درد دلتو تسکین میده به جای اون که سر صب ...

یه مدت سرکار رفتم ولی به خدا ناله نمیکنم  عادت ناله کردن ندارم اما اوضاع زندگیمون تغییری نکرد  از بچه ها و درس مشقشون افتادم .

کار خیاطی بلدم 

یه مدت سرکار رفتم ولی به خدا ناله نمیکنم عادت ناله کردن ندارم اما اوضاع زندگیمون تغییری نکرد از بچ ...

درس و مشق بچه ها رو ول کن اینکه غذا داشته باشن بهتره یا اینکه ۲۰ بشن 

نمیگم کاری کن کلا بیوفتن ولی ی کار کن خودشون مشقاشونو انجام بدن مستقل باشن با معلم صحبت کن بیشتر باهاشون کار کنه حواسش باشه

درس و مشق بچه ها رو ول کن اینکه غذا داشته باشن بهتره یا اینکه ۲۰ بشن نمیگم کاری کن کلا بیوفتن ولی ی ...

اگه مارو برای خادمی قبول میکردن اوضامون خیلی فرق میکرد اجاره خونه نمیدادم و حقوق کمی میدادن همسرم روزا سرکار میرفت من به نظافت مسجد میرسیدم ولی نشد  خیلی امید داشتم😔،،،، دیوار کار نیست همشون کلاهبرداری

کار خیاطی بلدم پاره وقت تولیدی کار کنم هرچند که میدونم باز حسرت همچی به دلم میمونه