2777
2789
عنوان

امپول پریود نشدن دختربچه

100 بازدید | 11 پست

سلام میشه کمکم کنید.

دخترم ۸ونیم سالشه بردیم دکتر گفت استخونش در حد ۱۰ و نیم ساله است و احتمالا تا ۶ ماهه آینده پریود شه.

براش یه آمپولی نوشت که هرماه باید بزنیم 

گفت اگر نزنید پریود شه دیگه کاری نمیشه کرد برای قدش.الان قدش حدود ۱۲۰.

نمیدونم کسی اطرافتون بوده با این مشکل.کاری کرده؟؟؟؟.

توروخدا کمکم کنید اعصابم خیلی خورده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس سوم.موهای زیربغلش پر رنگ تر میشد

الهی عزیزدلم...

دختر منم کلاس سومه.ولی قدش ۱۳۳ هست

چه علایم دیگه داره.؟موهای زیر بغل دخترم معلوم نیس.منم خودم قدم کوتاهه همش نگرانم دخترم قدکوتاه بشه

الهی عزیزدلم...دختر منم کلاس سومه.ولی قدش ۱۳۳ هستچه علایم دیگه داره.؟موهای زیر بغل دخترم معلوم نیس.م ...

علائم دیگه ای نداشت .بردیم دکتر دکتر عکس نوشت از دستش بعد امپول داد

معموما پریود دخترا به مادرشون میره.خودت زود پریود شدی

نه دبیرستان.اما دکتر گفت بخاطر خوردن شیرینی و شکلات این اتفاقها می افته.که دخترم عاشق شیرینی و شکلاته

نه دبیرستان.اما دکتر گفت بخاطر خوردن شیرینی و شکلات این اتفاقها می افته.که دخترم عاشق شیرینی و شکلات ...

متاسفانه من تجربه ندارم که کمکتون کنم.فقط چون دخترم همسن دختر شماس میخواستم علائمش رو بدونم.ولی با یه دکتر دیگه مشورت کن به نظر من

متاسفانه من تجربه ندارم که کمکتون کنم.فقط چون دخترم همسن دختر شماس میخواستم علائمش رو بدونم.ولی با ی ...

دکتر گفت اگر بچه خودم بود این امپول میزدم .ولی من خیلی نگرانم که نکنه اثرات بدی داشته باشه

دکتر گفت اگر بچه خودم بود این امپول میزدم .ولی من خیلی نگرانم که نکنه اثرات بدی داشته باشه

واقعیتش منم شنیدم این آمپول ممکنه عوارض بدی داشته باشه.خودم تو شرایط شما بودم با چندتا دکتر مشورت میکردم