2777
2789
عنوان

رژیم فستینگ

113 بازدید | 4 پست

میخوام رژیم فستینگ بگیرم کسی اینجا هست گرفته باشه؟

جواب داده؟

چقدر کم کردید؟

یه توضیحی بدید درمورد رژیمتون 

اگه میشه برای رفع مشکلم صلوات بفرستید و اگر در توانتون هست یه حمد یا توحید هم بخونید، خدا خیرتون بده هم این دنیا و هم اون دنیا

اره من تو دوماه ده کیلو کم کردم شام نمی‌خوردم و در طول روز هم هیچی نمی‌خوردم بجز ناهار گاهی هم چایی

منتظرم برگردی، همه چیو درست کنیم مهم نی مردم چی میگن، دلم میگه درست تویی :) منتظره زنگتم، کجایی بد لنگتم، من تورو میخوام حتی با این دل سنگتم :)
اره من تو دوماه ده کیلو کم کردم شام نمی‌خوردم و در طول روز هم هیچی نمی‌خوردم بجز ناهار گاهی هم چایی

بدنت اذیت نمیشد؟

یعنی فقط ناهار؟

تا آخر شب ضعف نمیکردی؟

هیچ چیزی حتی چیز های ویتامین دار نمیخوردی؟

اگه میشه برای رفع مشکلم صلوات بفرستید و اگر در توانتون هست یه حمد یا توحید هم بخونید، خدا خیرتون بده هم این دنیا و هم اون دنیا

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بدنت اذیت نمیشد؟یعنی فقط ناهار؟تا آخر شب ضعف نمیکردی؟هیچ چیزی حتی چیز های ویتامین دار نمیخوردی؟

اهان یادم رفت بگم اینو که میوه می‌خوردم بجای شامم

ولی هر از گاهی یه شام سبک می‌خوردم طوری که فقط ضعف نکنم سیر نمی‌خوردم اصلا

منتظرم برگردی، همه چیو درست کنیم مهم نی مردم چی میگن، دلم میگه درست تویی :) منتظره زنگتم، کجایی بد لنگتم، من تورو میخوام حتی با این دل سنگتم :)
اهان یادم رفت بگم اینو که میوه می‌خوردم بجای شاممولی هر از گاهی یه شام سبک می‌خوردم طوری که فقط ضعف ...

مرسی گلم ببخشید اینقدر سوال میپرسم

در هفته چقدر کم میکردی ؟