2777
2789
عنوان

مدل پرده خونه

14241 بازدید | 54 پست

سلام به این  پنجره چه مدل پرده‌ای میاد عزیزان واقعا موندم؟؟

اینم بگم خونه‌م یک خوابه هست و سالن خونه‌م فقط یه ۹ متری هست

یه مدل پرده میخوام ک زیاد سنگین و سلطنتی مدل خونه‌های بزرگ نباشه ک فضای خونمو کوچکتر کنه ... ترجیحا حریر ...

و اینکه پنجره کوتاهه پرده شم کوتاه بزنم یا بلند تا رو زمین ؟ پشت در پرده مدل ساعت شنی بزنم آیا خوب میشه؟؟

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم به نظرم پرده بلند بزن چون به اصطلاح درب و پنجرت حالت پا چلاقی داره نمیشه کوتاه و بلند بزنی بلند مرتب ترو قشنگ تره در ضمن یه تیک پرده بزن اینکه پشت درو ی مدل پاپیونی بزنی قشنگ نیست به نظرم

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

سلام مبارك باشه خونه جديد 

خونه قبلي ما به همين شكل بود منم دروپنجره رو يكسره يه پرده زديم بلند بهتره وقشنگتر ميشه و اينكه بگو كه حالت جمع شدن پرده ازسمت ديوار در باشه كه راحت در تراس باز بشه

سلام مبارك باشه خونه جديد  خونه قبلي ما به همين شكل بود منم دروپنجره رو يكسره يه پرده زديم بلن ...

سلامدممنون عزیزم ان‌شاءالله قسمت همه اونایی ک مستاجرن.

پرده اگر یکسره بزنم جلو در مزاحم رفت و آمد هست بخاطر همین گفتم مدل ساعت شنی بزنم

دوستان این جنس و مدل پرده به پنجره خونه‌م میاد؟؟

دوستان این جنس و مدل پرده به پنجره خونه‌م میاد؟؟

عزيزم بستگي به دكوراسيون منزلت داره ولي خوشگله

زنی قوی باش که دخترت الگویی داشته باشه و پسرت وقتی مرد شد بدونه توی وجود یه زن دنبال چه چیزی باشه ❤️
مبارکه نگین جان کلا خونتون چند متر ...پذیرایش چی

خونم کلا ۵۰ متره پذیرایی نداره فقط یه خواب داره . با همین سالن ۹ متری ک عکس پنجره شو گذاشتم

به نظر من پرده در و پنجره رو یکی بگیر تا روی زمین دکور هم برا پردت کار نکن فقط یه قاب بگیر برا بالاش

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖