2821
2789
عنوان

بی اشتهایی

32 بازدید | 2 پست

اشتهای غذا خوردن ندارم اصلن ۵۱کیلوام ۱۷سالمه یمدت زینک میخوردم چندکیلو اضافه کردم قطع کردم باز بی اشتهاییم برگشت 

ورزشم میکنم اشتهام باز شه اما انگار ن انگار 

چیکارکنم

با عرض سلام. برای افزایش وزن، مواد غذایی سالم با کالری بالا (مثل میوه‌های خشک، شیر کامل، ماست، گوشت بدون چربی و چربی‌های سالم مثل روغن زیتون - روغن کانولا - روغن بادام زمینی، آووکادو، زیتون، انواع آجیل از جمله بادام - بادام زمینی - فندق - بادام هندی، کره بادام زمینی، دانه آفتابگردان، دانه کدو تنبل، گردو، روغن ماهی، روغن سویا و شیر سویا) مصرف کنید و به سلامت روده و میکروبیوم خودتون (مثل مصرف مواد غذایی فیبر دار و تخمیر شده و پروبیوتیک) توجه کنید. سعی کنید با ورزش‌های عضله‌سازی وزن خودتون رو بالا ببرید تا سلامتی خودتون رو حفظ کنید. ورزش‌های سنگین معمولا باعث افزایش نیاز بدن به مواد غذایی هم میشن. در حالی که ورزش های سبک مثل پیاده روی ممکن هست که انرژی مصرف کنن اما اثری روی اشتها یا جذب مواد مغذی نداشته باشن و اثر منفی روی افزایش وزن شما داشته باشن. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.