2777
2789
عنوان

روتین پوستی

81 بازدید | 14 پست

سلااام روتین پوستی میخوام بخرم نمی‌دونم چی بخرم قبلا میخریدم ولی الان نمی‌دونم اخه صورتم منافذ باز داره و جوش های قرمز ، جوش زیر پوستی ، چی بخرم ؟ هم صبح استفاده کنم هم شب ها 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

سلام اگر می تونید از دکتر دارو ساز بپرسید من خودم زیر نظر داروساز روتین پوستی گرفتم صورت واقعا عالی شد هرکی میدید میگفت صورت خیلی خوب شده 

یا اگر پیش درماتولورژی پزشک مخصوص پوست برید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اگر می تونید از دکتر دارو ساز بپرسید من خودم زیر نظر داروساز روتین پوستی گرفتم صورت واقعا عالی ...

برم داروخونه بگیرم ؟ اخه یکبار کرم برای جوش هام خریدم خارجی بود ولی تاثیر نداشت 

منم دنبال روتین پوستیم،تعریف ترمیم کننده اون رو خیلی شنیدم ولب قیمتش یکم بالاست

اون رو من داشتم راضی نبودم ، سرمای اوردینری گزینه بهتری هستن

البته باز با پوست  هرکی یچیزی جوره

خدایا بسهه دیگهههه ...

کلروفیل و سبزیجات تازه مصرف کن قند مصنوعی هم نخور واسه منافذ و اینا هم برو دکتر پوست

به نظرتون دکتر پوست برم یا هر ماه فیشیال تو ارایشگاه ؟ 

اون رو من داشتم راضی نبودم ، سرمای اوردینری گزینه بهتری هستنالبته باز با پوست هرکی یچیزی جوره

برای منافذ باز  این سرم شنیدم خوبه 

برای منافذ باز این سرم شنیدم خوبه

برا منافذ و جوش من هیالوروینیک اسید و نیاسنامید اوردینری میزنم ، بعد ضد لک اکسیس وای هم میزنم برا جای جوشای قبلی 

خیلی جواب بوده این ترکیب برام 

خدایا بسهه دیگهههه ...