2821
2789
عنوان

خیانت

140 بازدید | 10 پست

سلام به همه

امیدوارم حالتون خوب باشه

بابام بعد از ۲۳ سال رابطه ی متاهلی به مامانم خیانت کرد

یا حالا قصد خیانت کردن داشت

اونم با خالم !

خالم مطلقه است

خالم خیلی ادم شریف و‌نجیبی هستش

به من گفت 

چون خیلی هم با هم دیگه راحتیم

اولش گفتم شاید خالم برداشتش اشتباه بوده ولی با چیزایی که گفت دنیا روی سرم خراب شد

دیگه حتی دلم نمیخواد با بابام حرف بزنم

حالم ازش بهم میخوره

کاش مامانم ازش طلاق میگرفت

تموم اعتمادم نسبت بهش دود شد رفت

من زیاد با بابام صمیمی نبودم

ولی دورا دور

عاشق صداش

حرفاش

شوخی هاش

عطر تنش

و‌وجودش بودم

باورم نمیشه که با مامانم که براش از جون مایه میزاره چنین کاری کرد...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جم زیاد میبینه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خیلی ساده ای دختر

یه خاله ی نجیب و باوقار و... ای که تو میگی هیچوقت نمیاد اینارو به خواهرزادش بگه 

کم عقل نباش

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

شما نباید بصرف حرف خاله ت قضاوت کنی. اتفاقا امشب داشتم دقیقا ی همچین چیزی پادکست ی دکتر روانشناس رو گوش میکردم، گفت تروما و اسیب هایی ک خواهرتون دیده و درواقع نشخوار فکر خودشو راجب شوهر شما میگه ، شما هم بدون دلاعل مستحکم نباید فقط حرف خاله ت رو قبول کنی

تجربشو دارم گذشتو رف اصصصلا بش فک‌نکن هیچ‌وقتم ب هیچ کس احتی پدرت اعتماد صد در صدی نکن که اینجوری ضربه نخوری ...مونده از این چیزا زیاد ببینی اطرافت پس برات مهم نباشه

خدایا شکرت

میدونستی کسی با خواهر زنش رابطه داشته باشه زن خودش طلاق میشه حرام ابدی

زن خودش طلاق میشه حرام ابدی ؟؟؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟ 

بگذار سر به سینه من تا ک بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمندرا شایدک بیش ازاین نپسندی به کارعشق آزاراین رمیده سر درکمندرا بگذار سر به سینه من تا بگویمت اندوه چیست عشق کدامست غم کجاست بگذارتابگویمت این مرغ خسته جان عمری است در هوای تو ازآشیان جداست دلتنگم آن چنان ک اگرببینمت به کام خواهم ک جاودانه بنالم به دامنت شایدک جاودانه بمانی کنارمن ای نازنین ک هیچ وفانیست با منت توآسمان آبی آرام وروشنی من چون کبوتری ک پرم درهوای تو یک شب ستاره های تورادانه چین کنم بااشک شرم خویش بریزم به پای توبگذارتا ببوسمت ای نوشخندصبح بگذارتا بنوشمت ای چشمه شراب بیمارخنده های توأم بیشتربخند خورشیدآرزوی منی گرمتربتاب جان منی جان منی جان من آن منی آن منی آن من شاه منی لایق سودای من قندمنی لایق دندان من قند منی نورمنی باش دراین چشم من چشم من و چشم حیوان من جان منی جاآآآن آR;M

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز